Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anmopyc debate sobre los planes de promoción exterior en su asamblea general ordinaria

Anmopyc debat sobre els plans de promoció exterior en la seva assemblea general ordinària

10/07/2009

10 juliol 2009

El passat 2 de juliol, la Fira de Mostres de Saragossa va acollir la XXIX Assemblea General Ordinària de L'Associació Espanyola de Fabricants Exportadors de Maquinària per Construcció, Obres Públiques i Mineria, Anmopyc.

L'assemblea va comptar, entre d'altres, amb la presència del president de Anmopyc, José Luis del Prim, el gerent, Jorge Cuartero, el tresorer, Santiago Gallego, el secretari, Pere Joan Boix, a més d'un bon nombre de representants de les empreses membres de l'associació.

En primer lloc es va procedir a la lectura i aprovació de l'acta de la XXVIII Assemblea General Ordinària celebrada el passat 3 de juliol de 2008. Entre altres assumptes de rellevància, es van debatre els plans de promoció exterior, tant els resultats del pla del 2008 i la situació de l'actual, com la proposta dels mercats per al 2010.

A més, es va dur a terme les votacions per al nomenament de la nova vicepresidència, on va ser triada l'empresa Ausa, i de les noves vocalies.

Amb l'objectiu d'informar a les empreses associades de la situació del sector, Anmopyc va comptar amb la presència del cap de prospectiva de Itec Euroconstruct, Josep Ramon Fontana, qui va valorar el moment actual de la construcció tant a nivell nacional com europeu. A continuació, es van presentar les activitats realitzades pels membres dels diferents departaments de l'associació durant el passat exercici. Abans d'aixecar la sessió es va obrir el torn de precs i preguntes, on els associats van exposar les seves notables preocupacions davant la crisi del sector i on es van plantejar diferents expectatives de futur.

Finalment, Anmopyc va oferir un dinar, dins de les instal·lacions de Fira de Saragossa, als assistents a la XXIX Assemblea General.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis