Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ciment Català celebra su V Seminario Técnico centrado en la eficiencia energética

Ciment Català celebra el seu V Seminari Tècnic centrat en l'eficiència energètica

01/04/2009

1 abril 2009

L'Agrupació de Fabricants de Ciment de Catalunya, Ciment Català , va reunir ahir a l'Auditori Axa de Barcelona a més de 300 persones en la cinquena edició del seu Seminari Tècnic. Sota el títol 'Eficiència energètica, una clau per a la sostenibilitat', el seminari tenia per objectiu analitzar i avaluar la rellevància del factor energètic en la competitivitat de la indústria del ciment i divulgar i debatre els esforços realitzats i les opcions futures per impulsar l'estalvi d'energia i la sostenibilitat.

L'acte va comptar amb la participació institucional del conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, que va inaugurar la sessió, la presidenta de la Comissió Nacional d'Energia, Maria Teresa Costa, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que va clausurar l'esdeveniment. Per la seva banda, els ponents van ser l'expert en energia Iván Martel, director global d'Energia de The Boston Consulting Group, Josep Garriga, director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Javier Plomall, vicepresident executiu i director general de l'Associació d'Empreses amb Gran Consum d'Energia (AEGEE), Pedro Rivero, president de l'Associació Espanyola de la Indústria Elèctrica (Unesa), Aniceto Saragossa, director general de l'Agrupació de Fabricants de Ciment d'Espanya (Oficemen), i Leif Wathne, director d'Autopistes de l'Associació Nord-americana de Paviments de Formigó (ACPA).

Antoni Crous, president de Ciment Català, va concloure el Seminari Tècnic subratllant la necessitat de substituir els combustibles fòssils per alternatius, especialment biomasses. En aquest sentit, Crous va deixar clar el compromís dels fabricants de ciment amb la substitució controlada i transparent de combustibles fòssils per alternatius, utilitzant les millors tècniques disponibles.
Maria Teresa Costa, Antoni Castells i Antoni Crous en la inauguració del V Seminari Tècnic de Ciment Català
Maria Teresa Costa, Antoni Castells i Antoni Crous en la inauguració del V Seminari Tècnic de Ciment Català.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis