Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Elevador DHM 300, máxima accesibilidad para espacios reducidos
Fabricat a mida, la solució de dictator pot adaptar-se a la gran majoria d'habitatges unifamiliars

Elevador DHM 300, màxima accessibilitat per a espais reduïts

Redacció Interempreses30/03/2009

30 març 2009

L'elevador dictator DHM 300 és la solució ideal per a persones amb problemes de desplaçament en el seu habitatge unifamiliar que pot instal·lar-se al interior de l'habitatge oa l'exterior, adossat a la mateixa.

El conjunt es compon de dues parts. El mateix elevador, model DHM 300 (amb connexió a la xarxa amb 230/400 V), preparat per a un màxim de 300 quilos, i l'estructura autoportant.

Per a la seva instal lació, l'elevador requereix un mínim espai: un fossat de només 80 mm i, en l'última parada, 2,50 metres a partir del pis. De funcionament hidràulic, inclou sistema d'emergència en cas de falta de corrent, oferint un baix consum i la màxima velocitat reglamentada (0,15 metres per segon).

Gràcies al disseny personalitzat, l'elevador DHM 300 ofereix la millor relació entre les dimensions de la cabina i l'espai útil amb estructura...
Gràcies al disseny personalitzat, l'elevador DHM 300 ofereix la millor relació entre les dimensions de la cabina i l'espai útil amb estructura.

Dades tècniques

Càrrega útil: 300 kg màxim

Velocitat: 0,15 m / s

Recorregut màxim: 12 m

Fossat: 80 mm

Necessitat d'espai vertical a l'última parada: 2.500 mm

Connexió a la xarxa: 230 V CA o 400 V CA / 2,2 kW

Botoneres de pulsació mantinguda *

* (A partir de desembre podrà ser amb botonera automàtica sempre que hi hagi una porta automàtica en cabina)

El DHM 300 compleix amb la instrucció 6 / 6 d'Indústria que modifica les exigències de seguretat i instal·lació de l'anterior Directiva 98/37/EG sobre màquines
Les portes de planta pot ser batents de 700, 800 o 900 mm d'ample i, sota comanda, poden incloure un vidre de grans dimensions...
Les portes de planta pot ser batents de 700, 800 o 900 mm d'ample i, sota comanda, poden incloure un vidre de grans dimensions.

La cabina, a mida

L'execució de la cabina és totalment a mida, aprofitant al màxim l'espai disponible i adaptant-se a les necessitats de cada obra. A més, pot accedir per 2 costats.

Quant als seus acabats, hi ha diferents possibilitats:

  • 1 / 2 Mirall a la paret del fons de la cabina (estàndard)
  • Parets amb acabat de melamina, vidre o inox (setinat)
  • Terra de goma antilliscant
  • Entornpeu en acer inoxidable
  • Botonera horitzontal en acer inoxidable, amb sistema Braille en els polsadors
  • Indicador de funcionament en el mateix polsador de pis
  • Polsador d'alarma i llavínde desconnexió
  • Il luminació de la cabina zenital
  • Desconnexió temporitzada
  • Llum d'emergència en cas de fallada de corrent
  • Passamà sota comanda: niquelat o en acer inoxidable
  • Execucions especials sota comanda.
Gamma de colors disponibles per als panells de melamina i fòrmica
Gamma de colors disponibles per als panells de melamina i fòrmica.

L'elevador DHM 300 es pot lliurar amb motor monofàsic (230 V) o trifàsic (400 V). No obstant això, en les cases unifamiliars normalment no hi ha corrent trifàsica, de manera que l'elevador DHM 300 s'entrega en aquests casos amb el motor monofàsic, de 2,2 kW de consum.

Quant a la seva propulsió, hidràulica 2:1, es lliura, de sèrie, amb 4 metres de mànega entre el cilindre hidràulic i el grup motriu electro-hidràulic (Sota comanda pot lliurar una mànega fins a 10 metres). A la central hi ha una clau de control, per tallar del circuit hidràulic per per a accions de manteniment, per exemple.

Per ubicar aquest grup motriu hidràulic és necessari un espai d'aproximadament uns 725 mm d'ample per 650 de fons i 1.800 de l'alt (amb instal lació preferentment a l'interior).

L'elevador DHM 300 es pot instal lar en un buit existent o lliurar juntament amb l'estructura dictator

Amb total seguretat

L'elevador DHM 300 disposa de paracaigudes mecànic en cas de desplaçament o afluixament dels cables i paracaigudes hidràulic en cas de trencament del cable hidràulic o del cilindre. Incorpora temporitzador de recorregut en la maniobra i bateria d'emergència. En cas d'absència de corrent es pot baixar la cabina amb els polsadors de la cabina o des de l'exterior. I disposa també de llum d'emergència a la cabina, armari per grup motriu electro-hidràulic i maniobra.

D'altra banda, dictator ofereix com a opció un armari de xapa d'acer amb cubeta, acabat epoxy assecat al forn, per ubicar-hi el grup motriu hidràulic i la maniobra. Així mateix, la mà d'obertura de la porta es pot adaptar a l'obra a dreta o esquerra.

L'elevador dictator DHM 300 es pot subministrar amb o sense (estàndard) porta en cabina. I les portes de planta poden ser batents de 700, 800 o 900 mm d'ample (altres dimensions sota comanda). De sèrie es lliura amb porta semiautomàtica realitzada en acer amb imprimació, amb moll de tancament i retenidor dictator. Incorpora també pany electromecànica amb obertura d'emergència, mira i tirador i botonera en el marc amb polsador de trucada i clavó.

Però a més de l'execució estàndard les portes es poden lliurar, sota comanda, amb vidre gran, epoxy assecat al forn o amb tractament anticorrosió en calent i epoxy assecat al forn per a instal·lacions exteriors.
Així mateix, per impedir l'accés a persones no autoritzades es pot preveure a les portes un pany amb maneta a l'interior.

Amb o sense estructura pròpia

L'estructura dictator ofereix importants avantatges: és de fàcil instal lació, sense brutícia gràcies al fet que tots els mòduls són cargolables. A més, és un sistema modular i, per tant, molt flexible. Tot això garanteix la possibilitat de realitzar instal·lacions posteriors sense problemes.

A més, és de gran versatilitat: aconsegueix un acabat ajustat a l'ambient de la casa on s'ubica, adequat també per instal·lacions al exteriors.

Així mateix, igual que en el cas del DHM 300, l'estructura es fabrica a mida, oferint una relació molt favorable entre les dimensions de la cabina i les dimensions exteriors de l'estructura.

Quant als seus acabats, cal diferenciar entre la instal lació en interiors i en exteriors. En el primer cas, els muntants i els travessers són d'acer, amb els panells i el sostre de xapa d'acer. Els acabats són en epoxy assecat al forn, en diferents colors Ral, segons el mostrari disponible.

Si s'instal en exteriors, tant els muntants com els travessers són d'acer zincat en calent, amb els panells i el sostre en xapa zincada en calent. Es lliura en polièster assecat al forn.

L'estructura està disponible en diferents execucions:

  • Panells de xapa llisa
  • Panells de xapa perforada
  • Preparat per a vidre de seguretat (per exemple Stadip 6 +6)

Amb sostre pla (execució estàndard) i, opcionalment, altres possibilitats.

L'estructura dictator es fabrica a mida i és autoportant
L'estructura dictator es fabrica a mida i és autoportant.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis