Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La ‘Ecolución’ de Haas: nueva generación de tableros de madera maciza
Taulers de fusta massissa provats per a interiors saludables

La 'Ecolución' de Haas: nova generació de taulers de fusta massissa

Haas Holzindustrie23/03/2009

23 març 2009

Amb el tema 'Taulers de fusta massissa provats per a interiors saludables', l'empresa Haas-Holzindustrie , de Falkenberg, va sorprendre als visitants professionals a la fira Bau 09, celebrada del 12 al 17 de gener, a Munic. Amb el suport de LGA Quali Test GmbH, filial de TÜV-Rheinland, el Sentinel-Haus-Institut i en connexió amb els certificats FSC i PEFC, es va presentar un ampli programa de productes de taulers per a interiors sotmesos a un procés de detecció de substàncies nocives.

Amb el tema 'Salut a l'habitatge', Haas-Holzindustrie reprèn un important tema de moda que a la Bau 09 va ser acollit agraïdament per arquitectes, constructors d'interiors, fabricants de mobles, mercats de la construcció, comerços de la fusta i l'artesania que tracta la fusta. "El debat públic sobre el tema 'substàncies nocives' desconcerta progressivament als clients i és hora que s'assentin una sèrie de pautes en el mercat. Precisament en subhastes públiques i en grans inversions, però també per al consumidor privat, la transparència en el producte és la llei suprema ", va comentar un visitant de la fira.

Els productes de Haas porten l'etiqueta de 'comprovat per LGA per descartar substàncies nocives' (certificat BioEcoSaludable)

Com a fabricant de taulers de fusta massissa, Haas ha sotmès tot el seu gamma de productes de taulers per a construccions interiors, d'escales i mobles a nombroses proves i ara els seus productes poden portar l'etiqueta de 'comprovat per LGA per descartar substàncies nocives' (certificat BioEcoSaludable ).

En els productes no només es va examinar el formaldehid, sinó també un gran nombre de substàncies orgàniques possibles, les anomenades VOC (compostos orgànics volàtils) i TVOC (compostos orgànics volàtils totals). Gràcies a la investigació i el desenvolupament conseqüent en les cues, la compra de totes les matèries primeres, així com el control de cada un dels passos de producció, Haas-Holzindustrie ha aconseguit assolir en cadascun dels seus productes veritables valors de punta. Així, en els resultats de les proves per taulers de fusta massissa de 3 capes D4 hi ha un valor de formaldehid de 0,01 ppm, 10 vegades menor del valor E1 exigit de 0,1 ppm. Així mateix, en els valors de VOC i TSVOC es va quedar molt per sota dels extrictos valors del LGA per a la etiqueta "comprovat per descartar substàncies nocives" (VOC 85 mg / m³ en lloc de 300 mg / m³, TSVOC 1 mg / m³ en lloc de 80 mg / m³). Tots els resultats de les proves es poden descarregar gratuïtament a www.haas-holzindustrie.com .


Autor: Florin Florea
Autor: Florin Florea.
Actualment, l'assortiment dels 'productes de fusta comprovats per descartar substàncies nocives' abasta en Haas-Holzindustrie:

- Taulers de fustes frondoses monocapa en roure i faig

- Taulers de fusta massissa de 3 capes, D4

- Taulers monocapa allistonat amb aspecte de taula

- Taulers monocapa de fusta de conífera (allistonat convencional)

- Taulers lleugers (Dendro LIGHT) amb capa d'Avet.

Autor: Herman Brinkman
Autor: Herman Brinkman.
Gràcies a la cooperació amb el Sentinel-Haus-Institut i un ampli concepte de comercialització i formació, Haas ofereix als seus clients una xarxa d'assessorament que cobreix gairebé totes les àrees per a arquitectes, artesans, mercats de construcció, promotors públics i constructors. "Amb aquest servei reforçarem les nostres xarxes regionals i donarem suport de forma massiva la competència de comercialització dels nostres comerciants Loyal" comenta Gerhard Wollscheid, cap de vendes del grup Haas per a la Península Ibèrica.

Amb el concepte 'Ecolución', Haas planeja una nova generació de taulers. A partir d'abril vol re més fabricar en sèrie els taulers tricapa per a la construcció amb el segell 'LGA schadstoffge-prüft' i certificat BioEcoSaludable. "En la tecnologia de producció estem transitant nous camins. El nou model de taulers canviarà de manera duradora el sector dels taulers de fusta massissa ", va afirmar l'empresa de la Baixa Baviera.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis