Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Neurtek expone en Construmat sus soluciones de control de calidad para la construcción
Pavelló 3, estand H869

Neurtek exposa a Construmat les seves solucions de control de qualitat per a la construcció

Redacció Interempreses12/03/2009

12 març 2009

Neurtek presentarà tota una gamma de solucions per al sector de la construcció i la pintura en el seu estand de Construmat. El detector de barres Profoscope, el colorímetre cercador Color-Helper i el mesurador d'humitat Surveymaster són alguns dels instruments de control de l'àmplia gamma que disposa la companyia per complir amb els assajos del Codi Tècnic de l'Edificació o el PG3.

Neurtek Instruments, SA, empresa especialitzada en la fabricació d'equips de mesura i assaig per a control de qualitat i investigació de recobriments, pintures i construcció, presenta tres novetats en el Saló Internacional de la Construcció, Construmat.

Nou detector de barres i mesurador de recobriments Profoscope

Neurtek llança a Construmat el nou dispositiu Profoscope plenament integrat, per a una localització ràpida i senzilla de les barres en el formigó armat, el mesurament del recobriment de formigó i moltes altres més opcions. Es tracta d'un dispositiu petit, lleuger i sense cables de connexió, fabricat a Suïssa. Aquest instrument, de disseny ergonòmic, s'adapta còmodament al palmell de la mà per permetre el seu maneig amb una sola mà i emet indicacions visuals i acústiques sobre el que es troba just per sota de la superfície de formigó.

A primera vista, l'usuari del Profoscope es troba davant d'un instrument aparentment convencional, amb una àmplia pantalla gràfica LCD i retroiluminació opcional que permet la localització de les barres, així com el mesurament de la profunditat del recobriment i del diàmetre de les barres. No obstant això, la ubicació especial de les bobines electromagnètiques permet la triangulació simètrica de la configuració de les barres i, per tant, indica l'usuari que el Profoscope està efectivament situat entre dues barres o directament sobre d'una. Aquesta opció única marca la diferència entre el Profoscope i altres instruments similars en el mercat. D'altra banda, resulta especialment útil quan l'usuari ha perforar el formigó armat i no desitja fer malbé els cars martells rotatius i les broques de carbur.

Altres avantatges del Profoscope: disseny compacte plenament integrat, funcionament senzill, menú independent de l'idioma, amplis rangs de mesura i ajustos regionals, entre altres. L'equip inclou un kit d'assaig d'iniciació i una bossa de roba a mida, així com la documentació sobre el producte i els accessoris necessaris.

El Profoscope és el primer instrument del mercat que permet 'veure' a través del formigó la situació d'una barra. Per això, compta amb un ampli display on es mostra la localització de la barra, el diàmetre de la mateixa i el gruix de formigó. La resistent carcassa i la possibilitat de maneig amb una sola mà, el converteix en un equip ideal per a ús a demana d'obra.

Profoscope és idoni per a una localització ràpida i senzilla de les barres en el formigó armat...
Profoscope és idoni per a una localització ràpida i senzilla de les barres en el formigó armat, el mesurament del recobriment de formigó i moltes altres més opcions.
El Profoscope és el primer instrument del mercat que permet 'veure' a través del formigó la situació d'una barra. Per això, compta amb un ampli display on es mostra la localització de la barra, el diàmetre de la mateixa i el gruix de formigó

Color-Helper, el colorímetre cercador

Neurtek llança el colorímetre Color-Helper, una nova eina que ajuda a triar colors com un professional. Permet trobar l'instant el color que busca, dins de les cartes Ral, NCS i cartes personals. Amb una capacitat de 20.000 colors és ideal per a botigues, magatzems i distribuïdors de pintures.

El colorímetre Color-Helper és un instrument lleuger, portàtil i fàcil d'utilitzar. Permet mesurar el color pràcticament en qualsevol superfície i trobar el més proper a la base de dades, en qüestió de segons.

És una eina ideal per a pintors professionals, arquitectes i dissenyadors. Tant per a botigues i magatzems com per distribuïdors de pintures, el Color-Helper és una gran ajuda per a la fidelització, en permetre al client decidir el color a l'instant, facilitar i accelera la selecció de color i augmentar la confiança i la satisfacció d'haver pres una bona decisió.

El colorímetre Color-helper llista els tres colors que més s'aproximen a la mostra desitjada, ordenades pel grau d'aproximació a la mostra original.
Basat en les lectures realitzades, el Color-Helper calcula si els colors guarden una consonància o harmonia. El càlcul es realitza utilitzant un model d'harmonia de colors que cita els colors en grups d'harmonia d'acord amb les subtils propietats de cada color.
El Color-Helper pot memoritzar més de 9 colors i així pot tenir-los sempre emmagatzemats.

Amb una capacitat de 20.000 colors és, el Color-Helper és ideal per a botigues, magatzems i distribuïdors de pintures
Amb una capacitat de 20.000 colors és, el Color-Helper és ideal per a botigues, magatzems i distribuïdors de pintures.
El Surveymaster proporciona informació essencial quan es tracta d'establir l'abast i la causa d'un problema d'humitat

Surveymaster, mesurador d'humitat per a inspecció i rehabilitació

Neurtek aposta pel mesurador d'humitat Surveymaster d'Protimeter, un instrument estàndard per a la inspecció i la investigació de la humitat en edificis. El Surveymaster proporciona informació essencial quan es tracta d'establir l'abast i la causa d'un problema d'humitat.
Aquest mesurador d'humitat es caracteritza per la seva doble funcionament: en mode 'Cerca' i de cap manera 'Mesura'.

La cerca s'utilitza per avaluar el nivell d'humitat sota les superfícies de revestiments sòlids amb una tècnica de radiofreqüència no destructiva. La manera de mesura és el mètode d'inspecció de dos pins més utilitzat en mesuraments de profunditat.

Les perspectives de mides diferents donades per les maneres de 'Cerca' i 'Mesura', ajuden l'usuari a diferenciar problemes generats internament com la condensació, de problemes externs, com la humitat creixent.

Neurtek disposa d'una àmplia gamma d'instruments GE Protimeter per mesurar humitat i temperatura en materials i ambients, instruments que s'utilitzen principalment en els sectors de la construcció, fusta i enginyeria civil. En la construcció s'utilitzen mesuradors d'humitat i higròmetres Protimeter per mesurar nivells d'humitat en edificis i al diagnòstic de la causa dels problemes relacionats amb la humitat mentre que els enginyers civils usen els emprovadors d'humitat Ashworth Instrumentation Speedy (tm) per establir el nivell d'humitat en els sòls.

Surveymaster és un instrument estàndard per a la inspecció i la investigació de la humitat en edificis
Surveymaster és un instrument estàndard per a la inspecció i la investigació de la humitat en edificis.

Empreses o entitats relacionades

Neurtek, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis