Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La demanda de edificios sostenibles se duplica con respecto al año pasado

La demanda d'edificis sostenibles es duplica respecte a l'any passat

24/12/2008

24 desembre 2008

Autodesk i el Institut Americà d'Arquitectes -AIA-han anunciat els resultats del Green Index 2008, una enquesta anual que mesura com els membres de l'AIA duen a terme la pràctica del disseny sostenible, així com les seves opinions i inquietuds sobre el moviment i tendències de construcció sostenible. L'índex d'aquest any mostra un increment en la millora i acceptació del disseny sostenible per part dels arquitectes i els propis amos dels edificis. A més, s'ha doblat la demanda per part dels clients dels arquitectes d'edificis sostenibles respecte a l'any passat així com també s'observa un canvi positiu en l'actitud dels arquitectes de màxim respecte al canvi climàtic.
Una de les dades més destacables del Green Index 2008 és que el 42 per cent dels arquitectes informar que els clients demanaven més elements de construcció sostenibles en la majoria dels seus projectes, amb un 47 per cent de clients que demanaven elements sostenibles per millorar els seus projectes, això suposa una pujada del 15 per cent des de 2007. La demanda dels clients continua sent el principal indicador de construcció ecològica, amb el 66 per cent dels arquitectes enquestats que confirmen que la demanda és la principal influència en la seva pràctica per a la construcció sostenible. Els arquitectes creuen que les raons bàsiques per les que els seus clients demanen la construcció ecològica són reduir els costos operatius (60 per cent), màrqueting (52 per cent) i les demandes de mercat (un 21 per cent d'un 10 per cent el 2007 ). L'informe complet del Green Index d'Autodesk i l'AIA està disponible en www.autodesk.com / green .
"Estem molt animats en veure el continu ascens de la demanda de construcció sostenible i la forma en què els arquitectes estan responent a aquesta demanda augmentant la seva pràctica de disseny sostenible" afirma Jay Bhatt, vicepresident primer de Autodesk AEC Solutions. "Autodesk està compromès amb desenvolupar programari que promogui el disseny sostenible de forma més fàcil i més eficient, i amb aquesta enquesta s'observa que el 41 per cent dels arquitectes fan servir aquest programari per a predir i avaluar l'impacte mediambiental en el cicle de vida dels seus edificis ".
Green Index 2008 mostra un increment en la millora i acceptació del disseny sostenible per part dels arquitectes i els propis amos dels edificis...
Green Index 2008 mostra un increment en la millora i acceptació del disseny sostenible per part dels arquitectes i els propis amos dels edificis.
En resposta a l'augment de la demanda d'edificació sostenible per part dels clients, els arquitectes han incrementat les seves pràctiques de disseny sostenible. Segons l'enquesta, el 34 per cent dels arquitectes estan incorporant ara cobertes de sostre sostenible o vegetal en més de la meitat dels seus projectes, comparant-lo amb el 7 per cent que es donava el 2007. Així mateix, un 39 per cent usa fonts d'energia renovables disponibles en el mateix emplaçament, com la solar, l'eòlica, geotèrmica, hidràulica de baix impacte, biomassa o biogàs en més de la meitat dels dissenys de nous edificis, contrastant amb tan sols un 6 per cent que ho feia l'any passat. Els arquitectes van assenyalar un augment significatiu en el seu ús del programari de disseny al llarg de l'any passat per ajudar-los a predir i avaluar els costos en calefacció, ventilació i aire condicionat (un 39 per cent d'un 31 per cent el 2007), la modelació de conductes d'energia i les anàlisis de les línies base (33 per cent, des d'un 29 per cent el 2007) i avaluar i explorar materials alternatius de construcció (35 per cent, d'un 20 per cent el 2007).

"Els resultats de l'enquesta del Green Index d'Autodesk i l'AIA estan animant als professionals en mostrar l'interès dels clients i el mercat en els beneficis del disseny sostenible", subratlla Christine McEntee, vicepresident executiu i president de l'Institut Americà d'Arquitectes . "L'Institut Americà d'arquitectes ampliarà les seves nombrosos recursos per ajudar a accelerar el procés d'adopció de disseny sostenible per part tant dels clients com dels professionals i l'nivell d'eficiència energètica local, estatal i federal continuarà essent la nostra principal prioritat legislativa".

El 'Green Index 2008 d'Autodesk i el AIA:' Actituds Positives en les Pràctiques Sostenibles 'va descobrir que el 89 per cent dels arquitectes creuen que el disseny sostenible s'hauria de dur a terme sempre que sigui possible, un 3 per cent més que el 2007 . Set de cada 10 arquitectes coincideixen que a l'hora de pensar en arquitectura i medi ambient, la professió es dirigeix pel bon camí. El 57 per cent dels que van respondre van indicar que la seva organització està començant a introduir estàndards en els procediments operatius per informar els seus clients sobre la construcció sostenible, en comparació amb un 49 per cent que ho feia el 2007.

Els arquitectes nord-americans compleixen amb els mateixos estàndards que els seus homòlegs europeus i asiàtics en disseny sostenible a llarg de l'any passat. En aquest sentit, Autodesk també realitza enquestes sobre construcció sostenible a arquitectes al Japó, Itàlia i el Regne Unit, en associació amb organitzacions entre les quals s'inclouen l'Institut d'Arquitectes de Japó i l'Institut Reial d'Arquitectes Britànics. Quan se'ls preguntava per què els seus clients estaven interessats en la construcció sostenible, els arquitectes de tots els països estaven d'acord al fet que era a causa del desig de reduir els costos operatius. Els membres de l'Institut Americà d'Arquitectes tenen el lideratge a nivell mundial en la creença que els arquitectes haurien de practicar el disseny sostenible sempre que sigui possible. Un 89 per cent dels arquitectes dels Estats Units estaven d'acord amb aquest fet, seguits per un 88% dels del Regne Unit, un 73 per cent a Itàlia i un 59 per cent a Japó. No obstant això, les raons per les quals es construeixen edificis sostenibles varien en els diferents països. Als Estats Units es duen a terme aquestes pràctiques responent a la demanda (66 per cent), mentre que al Regne Unit i Japó els factors principals són les normes i requisits regulatoris (75 i 64 per cent respectivament) ia Itàlia, el creixent augment dels costos d'energia (70 per cent).

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefavePiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis