Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sika presenta sus novedades en revestimientos de protección e impermeabilización
L'empresa ofereix sistemes i solucions específiques per a la construcció

Sika presenta les seves novetats en revestiments de protecció i impermeabilització

Redacció Interempreses17/12/2008

17 desembre 2008

Subministrador especialitzat en productes químics, Sika desenvolupa, fabrica i comercialitza sistemes i solucions específiques per a la construcció, en edificació i obra civil, en els camps de la reparació i protecció del formigó, el segellat de juntes, la impermeabilització estructural il'apegada rígid i elàstic de diferents elements.
Sikalastic d'Sika comprèn una gamma de membranes líquides d'impermeabilització 'in situ'
Sikalastic d'Sika comprèn una gamma de membranes líquides d'impermeabilització 'in situ'.

Sika és un grup internacional amb seu a Suïssa i filials a més de 70 països, especialitzat en productes químics per a la construcció i indústria. Està compromesa amb la qualitat, el servei, la seguretat i la no agressió al medi ambient. La gamma de productes Sika per a la construcció inclou additius per a formigó d'alta qualitat, morters especials, segelladors i adhesius, materials hidròfugs, sistemes de reforç estructural, paviments industrials i membranes impermeabilitzants.

Sikagard 136 DW: per a instal lacions d'aigua potable

Sikagard 136 DW és un revestiment sense dissolvents per tancs i dipòsits a base de resines epoxi de dos components 100 per cent sòlids, acolorit i aprovat com revestiment sobre acer i superfícies cimentades. Està concebut per a usar instal·lacions d'aigua potable, així com en la indústria alimentària i de begudes. És adequat per a tancs i canonades d'acer i formigó.

Aquest revestiment es caracteritza per la seva fàcil aplicació, gràcies al seu eficient aplicació per mitjà de 'air-less' en una capa, la bona resistència al desvinculació i la possibilitat de comprovació de porus. Proporciona estalvi de costos per la seva llarga vida de servei, baix manteniment i fàcil reparació, sense necessitat de tractament abans d'entrar en servei. Ofereix a més bona resistència química ia agents de neteja i detergents, és fàcil de netejar i disposa d'altes resistències físiques amb bona resistència a l'abrasió i l'impacte. Proporciona a més molt bona adherència a l'acer, al carboni, acer inoxidable, alumini i superfícies de ciment, bona capacitat de cobriment i opacitat. Està lliure d'alcohol benzílic, no té olor i és fisiològicament innocu. Compleix també amb la resolució de la EU, AP 1 (2004) (per a aigua potable).

Sikalastic-490T està indicada per a la impermeabilització, revestiment i protecció de paviments de terrasses i balcons, de paviments de patis...
Sikalastic-490T està indicada per a la impermeabilització, revestiment i protecció de paviments de terrasses i balcons, de paviments de patis, hivernacles i lluernes.

Sikalastic-490T: per a impermeabilitzacions duradores

Sikalastic-490T és un poliuretà monocomponent, transparent amb acabat brillant, de curat per humitat per a impermeabilitzacions duradores. Aquesta membrana d'alta tecnologia és estable enfront de raigs UV, resistent a la intempèrie, resistent als àlcalis, conservant la seva elasticitat i transparència al llarg del temps. Està indicada per a la impermeabilització, revestiment i protecció de paviments de terrasses i balcons, de paviments de patis, hivernacles i lluernes i per a protecció enfront de les gelades, diòxid de carboni i pluja àcida.

Es tracta d'un producte de fàcil aplicació, baix cost, estable enfront de raigs UV ia temperatures entre -30 i 80 º C, i resistent a l'engroguiment. Proporciona impermeabilització resistent a fissuració. És adequada per a diferents tipus de suports: pedra natural, ceràmica, pavès, policarbonat. Admet trànsit de vianants i es neteja fàcilment.

Amb la imprimació Sika Primer-490T es promou i millora l'adherència de Sikalastic-490T. Aquesta imprimació monocoponente és transparent, en base dissolvent i està indicada per sobre superfícies vidrades o vitrificades. És idoni per a diferents tipus de suports: vidre, pavés i rajoles vidriades.

La imprimació Sika Primer-490T promou i millora l'adherència de Sikalastic-490T
La imprimació Sika Primer-490T promou i millora l'adherència de Sikalastic-490T.

SikaCor E-1: per a la aplicació general en decoració

L'esmalt sintètic brillant d'aplicació general en decoració SikaCor E-1 s'usa tant per a exterior com interior. Es tracta d'un producte exempt de metalls pesants, amb bona adherència i poder de cobertura, bon brillantor i efecte decoratiu, de fàcil aplicació i amb bona brochabilidad i anivellament. Els colors són inalterables i resistents a l'engroguiment (blanc) i ofereix una bona resistència química ia la intempèrie.

SikaCor Primer 1: protecció anticorrosiva

Aquesta imprimació sintètica d'assecat ràpid està indicada per a aplicació industrial, per al seu ús en sistemes de protecció enfront de la corrosió d'estructures d'acer o fèrries en general. Tant es pot aplicar com a imprimació, per al posterior repintat amb sistemes monocomponents (si mateixa, altres esmalts sintètics, resines acríliques o clorocautxú, etc.), O com a pintura d'acabat, amb un aspecte brillant i de color intens. Ofereix una excel lent relació qualitat - preu, bon poder anticorrosiu, un assecat ràpid i bona brochabilidad i anivellament. Es pot aplicar a pistola (amb dissolvent específic) i està disponible en colors, per facilitar opacitat de l'esmalt.

La gamma de productes Sika per a la construcció inclou additius per a formigó, morters especials, segelladors i adhesius, materials hidròfugs, sistemes de reforç estructural, paviments industrials i membranes impermeabilitzants

Sikalastic-353DW: per a estructures hidràuliques

Sikalastic-353DW és una membrana impermeabilitzant líquida de poliuretà, monocomponent, amb altes resistències, i que compleix amb els criteris sanitaris de qualitat de l'aigua potable. Ofereix altes resistències per a superfícies de formigó, morter, ceràmica, polièster armat amb fibra de vidre, etc. Està dissenyada per al seu ús en estructures hidràuliques com dipòsits d'aigua potable, aljubs, cisternes, depuradors, canals i piscifactories. Es caracteritza per una aplicació fàcil i econòmica, altes resistències químiques i mecàniques i és adequat per al contacte amb aigua potable. Pot aplicar amb temperatures molt baixes i elevada humitat ambiental, es pot transitar i no necessita imprimació. Ofereix a més alta resistència a la intempèrie i als raigs UV.

Sikalastic-841ST: impermeabilització i anticorrosió sobre acer i formigó

Aquest producte Sika és una membrana de poliurea pura de curat ràpid, d'aplicació líquida, elàstica, de dos components, 100 per cent sòlids. S'aplica únicament amb màquina. Està indicat per a la impermeabilització i protecció anticorrosió d'aplicacions sobre l'acer, formigó i molts altres suports: revestiments protectors, dipòsits, ponts, cobertes, passarel i balcons, paviments i cobertes d'aparcaments, instal·lacions industrials i de producció, dipòsits d'aigua i plantes energètiques. Destaca per la seva ràpida reacció i temps de curat i el temps de posada en servei gairebé immediat. És aplicable amb temperatures compreses entre -30 i +70 ° C. Es comporta de manera estable amb temperatures entre -30 i +120 ° C, amb components 100 per cent sòlids i lliure de Voc. Està molt propietats de ponteja de fissures, alta resistència als dissolvents, àcids i bases, resistent als raigs UV i excel lent protecció anticorrosió.

Empreses o entitats relacionades

Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis