Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Texsa apuesta por la innovación en su nueva gama de impermeabilizantes y aislantes térmicos y acústicos

Texsa aposta per la innovació en la seva nova gamma d'impermeabilizantes i aïllants tèrmics i acústics

23/05/2014

23 de maig de 2014

Texsa, empresa espanyola fabricant de productes i materials de la construcció per a la impermeabilització, l'aïllament tèrmic i l'acústic, així com de geotextiles i drenatges, presenta importants novetats en la seva gamma d'impermeabilizantes tèrmics i acústics que s'incorporen al nou catàleg general de productes i solucions de la companyia.

Les novetats més importants, incorporades per vegada primera en la gamma de productes de Texsa després d'un dilatat procés de recerca i desenvolupament, són les següents:

  • Pintures impermeabilizantes, protectores i reparadoras Alsan.
  • Resines impermeabilizantes Alsan de base poliuretà per a cobertes, balconades, terrasses i patis.
  • Resines impermeables Alsan de base de Polimetilmetacrilato, de rapidíssima curació i per a tràfic intens.
  • Sistemes per a acabats de coberta: llosetes i suports.
  • Cazoletas d'alumini i Sebs (bitumen elastomérico molt flexible) perfectament compatibles amb totes les seves làmines asfàltiques impermeabilizantes.
  • Texfon: membrana per a la reducció del soroll d'impacte.
  • Stratec II: membrana transpirable.
  • Noves bandes d'impermeabilització autoadhesiva Texself de gran resistència.

La nova gamma de productes de Texsa sorgeix com a resultat del treball realitzat pel departament de R+D del Grup i combina la innovació amb la plena adaptació dels mateixos a les diferents normatives locals, així com el compromís mediambiental amb la qualitat, la fiabilitat, la durada i l'eficiència. L'empresa compta amb plantes de producció en Castellbisbal (Barcelona), Cervera (Lleida) i Alpiarça (Portugal).

L'actual gamma de Texsa es divideix en 6 grans línies de productes. Són les següents:

  • Làmines asfàltiques i sintètiques per a impermeabilització.
  • Pintures i resines impermeabilizantes.
  • Productes per a l'aïllament tèrmic.
  • Productes per a l'aïllament acústic.
  • Drenatges i geotextiles.
  • Productes auxiliars, accessoris i complements.

La majoria dels productes fabricats per Texsa estan avalats per Aenor, posseeixen el segell CE i la majoria d'ells disposen de DIT (Document d'Idoneïtat Tècnica) o DIGUES-TE (Document d'Idoneïtat Tècnica Europeu).

La labor de Texsa està fortament lligada al sector de la construcció, amb importants aportacions que han significat avanços de reconeixement mundial. La signatura forma part del Grup capdavanter mundial en la fabricació de solucions d'impermeabilització per a la construcció i enfocat en el desenvolupament sostenible i amb una experiència de més de 100 anys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis