Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La fábrica de Saint-Gobain Placo en Zaragoza, premiada por el desarrollo de la nueva placa 4PRO

La fàbrica de Saint-Gobain Placo a Saragossa, premiada pel desenvolupament de la nova placa 4PRO

15/04/2014

15 d'abril de 2014

L'adreça de el Grup Saint-Gobain, i en concret la seva divisió Gypsum, ha decidit premiar a l'equip de la fàbrica saragossana de Cinquè per la seva contribució al desenvolupament de la placa 4PRO. Aquest reconeixement s'emmarca dins de la filosofia de millora contínua del programa World Class Manufacturing (WCM) que té implementat el grup empresarial.

Així, de totes les fàbriques de guix amb les quals explica el Grup Saint-Gobain al món aquesta planta ha estat guardonada a nivell internacional per la seva capacitat en el desenvolupament i millora que de la placa 4PRO seguint un projecte de col·laboració transversal per al desenvolupament de nous productes.

En aquests processos d'innovació és fonamental la col·laboració i comunicació entre els departaments d'Operacions (Enginyeria i Fàbrica de Cinquè), el de R+D i el departament de Màrqueting. Aquesta col·laboració des de l'arrencada de la idea, ha estat crucial per a l'èxit del projecte, segons posen de manifest els responsables de Saint-Gobain.

La fàbrica saragossana de Cinquè
La fàbrica saragossana de Cinquè.

La placa 4PRO està revolucionant el sector de placa de guix laminat ja que suposa un clar avanç i millora en la seva instal·lació i estètica, i contribueix a l'estalvi en el consum de materials, tot això sense alterar  les seves propietats tècniques.

Aquest producte és una placa amb cartró a doble cara i ànima de guix d'origen natural, fabricada mitjançant un procés de laminació en continu. El seu disseny permet una alta qualitat en l'acabat final, ja que les seves vores afinades eviten que s'apreciïn les juntes. A més, compta amb una major resistència en les mateixes. D'altra banda, permet una major facilitat i rapidesa en la seva instal·lació. La seva flexibilitat en la construcció, fa que s'adapti a qualsevol tipus de projecte, permetent tant formes regulars com arrodonides, presentant un acabat llest per pintar.

Actualment la planta de Placo en Cinquè compta amb 93 empleats. A més, aquestes instal·lacions compten amb les certificacions OHSAS 18001- ISO 9001 – ISO 14001 – ISO 14006 (Ecodiseño per a diversos productes) –, la qual cosa mostra la preocupació de la companyia per la seguretat i salut laboral, la qualitat, i el medi ambient. Totes les substàncies amb les quals s'elaboren els productes que comercialitza i fabrica Saint-Gobain Placo es troben registrats en l'Agència Europea de Substàncies i Barreges Químiques (Tira), complint amb la legislació Reach de la Unió Europea.

Aquesta normativa introdueix l'obligació d'efectuar un registre de totes les substàncies químiques que es comercialitzen dins del territori de la UE, quedant prohibida la comercialització de qualsevol substància que no estigui registrada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis