Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dornbracht ofrece la sensación de estar al aire libre durante la ducha

Dornbracht ofereix la sensació d'estar a l'aire lliure durant la dutxa

04/04/2014

4 d'abril de 2014

Amb Sensory Sky, Dornbracht fa que la dutxa es converteixi en una experiència única que abasta tots els sentits. Diferents tipus de pluja, boira, llum i essències aromàtiques es complementen, creant seqüències coreogràfiques complexes inspirades en els fenòmens atmosfèrics i estats d'ànim de la naturalesa.

L'objectiu principal a l'hora de dissenyar el producte va ser deixar la tecnologia en un segon pla. Sensory Sky combina la complexitat tecnològica amb un disseny minimalista. El panell de pluja, plànol i de gran superfície, disposa de sortides d'aigua independents per a la dutxa de cap, del cos i de la cortina de pluja, un atomizador de boira d'aigua freda, i les funcions de llum i essències aromàtiques.

El control es realitza còmodament a través de les noves Smart Tools digitals, dissenyades per Dornbracht sobre la base de la tecnologia Smart Water. Smart Water és sinònim de la visió d'utilitzar les nombroses possibilitats i oportunitats que ofereix la digitalització en el bany (i en la cuina) i crear aplicacions individuals pràctiques i fàcils d'usar.

Rejoice
Rejoice.

Una suau pressió i es posa en funcionament l'escenari seleccionat:

  • Readjust és una coreografia que sensibilitza i aguditza els sentits. Una boira i una suau pluja (28°C) redueixen el flux diari d'estímuls a un mínim agradable, fins que la llum suau del clarejar fa la seva aparició, el cel es buida gradualment i la percepció es torna més conscient i intensa. La composició d'herbes fresques, amb olor a fusta i la dolça aroma de bayas, porta a la memòria la suau i agradable fragància del bosc i intensifica la sensació de frescor després de la dutxa.
  • Release deriva del fenomen natural d'una intensa pluja d'estiu que té un efecte de neteja i alleujament alhora. Les energies acumulades es descarreguen en una expressiva seqüència coreogràfica de diferents tipus de pluja i de canvis revitalizantes de temperatura i llum. La seqüència està acompanyada d'una refrescant fragància tropical amb una aroma de fruits cítrics i terra. El canvi d'aigua freda (18 °C) i calenta (35 °C) en la cortina de pluja i la fascinant interacció de xàfecs d'estiu i relampagueo fomenten la sensació de llibertat. Un nou començament per al cos, la ment i l'ànima.
  • Rejoice protegeix, embolica i estabilitza. La càlida cortina de pluja exterior (35-38 °C) es converteix en la superfície de projecció de la llum, les gotes d'aigua brillen en els colors de l'arc de Sant Martí. A això se li sumeixi una poètica composició de fragàncies que conjuga aromes clares i frescs amb un accent dolç, aromàtic i llenyós. Un joc multifacético i harmoniós de colors, perfums i tipus d'aigua que es transmet lentament a tot l'organisme, harmonitzant cadascun dels sentits.

Una de les característiques especials de Sensory Sky són les essències aromàtiques adaptades a les seqüències coreogràfiques inspirades pels corresponents fenòmens atmosfèrics i estats d'ànim de la naturalesa, que es creen amb olis essencials naturals, aromes i bàlsams d'alta qualitat, en cooperació amb Kemitron, un especialista en essències aromàtiques per spa i wellness. La International Fragrance Association Ifra comprova, a més, totes les composicions de les essències, assegurant així la seva alta qualitat i un ús segur de les mateixes.

A més dels tres escenaris, també és possible activar les dutxes, els filtres, la llum i les essències aromàtiques de forma independent per poder gaudir d'una dutxa individual amb un toc especial. Tant si és una seqüència programada o personal, Sensory Sky crea una experiència sensorial única, com és dutxar-se a l'aire lliure.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis