Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Leve retroceso de las previsiones sectoriales de Crédito y Caución

Només s'espera certa millora en el Regne Unit

Lleu reculada de les previsions sectorials de Crèdit i Caució

Redacció Interempresas05/03/2014
Set dels nou canvis del Quadre 500 de Crèdit i Caució, amb previsions de comportament sectorial en 34 mercats, estan marcats per l'empitjorament.

Les primeres previsions sectorials de Crèdit i Caució per 2014 estan marcades per un lleu empitjorament de les perspectives. El Quadre 500 publicat per Crèdit i Caució, que inclou prop de mig miler de perspectives detallades de comportament per sectors en 34 mercats, registra deu variacions, de les quals set suposen una reculada. Dels set mercats que es veuen afectats pels canvis, només a Regne Unit, on la construcció abandona la zona més inestable de l'escala, pot parlar-se d'una millora de les perspectives.

Quadre 500 de Crèdit i Caució
Quadre 500 de Crèdit i Caució.

Mercats i sectors en reculada

Portugal és el mercat que més canvis registra. Les perspectives dels serveis financers, afectats pels resultats negatius de 2013 i el pes dels crèdits morosos, i del sector paperer, afectat per la caiguda del consum intern malgrat el seu bon comportament exportador, cauen fins a situar-se en nivells desfavorables. Per contra, el sector agropecuari, que ha crescut en 2013 creant llocs de treball i prop d'1.000 noves empreses, millora de favorables a les bones les seves perspectives. També el tèxtil, que es trobava a la zona més inestable de l'escala, registra una petita millorança. Encara que el seu comportament en pagaments segueix sent desfavorable a nivell global, cada vegada tenen més pes les empreses centrades en l'exportació de teixits innovadors d'alt rendiment, el comportament del qual és molt més saludable.

Alguns dels principals mercats emergents mostren deterioracions en diversos sectorials. A Xina, Crèdit i Caució certifica un empitjorament del comportament del sector de l'acer, que s'ha traduït en un increment notable dels impagaments. Les perspectives del sector, que ja eren desfavorables, passen a ocupar la zona més inestable de l'escala.

El sector agropecuari, que mostra un comportament global molt robust, ha començat a registrar a Rússia unes perspectives desfavorables motivades, principalment, per l'estrenyiment dels seus marges. L'entrada de Rússia en l'Organització Mundial del Comerç ha motivat una caiguda important de preus en el subsector cárnico a causa de la reducció dels drets de duana per a les importacions, a pesar que els costos de l'alimentació animal romanen alts.

A Mèxic, les previsions de la indústria dels béns d'equip cauen de bones a favorables, afectades per la menor inversió en la construcció i els sectors manufactureros. A Tailàndia, els desordenis polítics estan afectant de forma creixent al comportament del sector serveis, les previsions dels quals passen de bones a favorables.

Els problemes de l'acer afecten també a Dinamarca, on el sector està mostrant ja perspectives desfavorables. Amb una demanda baixa i un excés de capacitat en els productors locals, la competència creixent pressiona cada vegada més els marges i la rendibilitat.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis