Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La celebración simultánea de Fimma-Maderalia, Cevisama y Hábitat aumenta un 90,54% las posibilidades de negocio
Satisfacció pels resultats de les fires

La celebració simultània de Fimma-Maderalia, Cevisama i Hàbitat augmenta un 90,54% les possibilitats de negoci

Redacció Interempresas27/02/2014

Els expositors de Fimma-Maderalia, Cevisama i Hàbitat han millorat un 90,54% les seves possibilitats de negoci gràcies a la celebració simultània d'aquestes fires. Aquesta és la conclusió final de les dades presentades avui pel president del comitè executiu de Fira València, José Vicente González, que s'ha mostrat satisfet amb el resultat de les fires celebrades entre l'11 i el 14 de febrer.

González ha explicat que aquestes fires van rebre un total de 119.853 visitants, la qual cosa suposa un 7,26% més que els registrats en les últimes edicions de totes les fires, quan es van celebrar per separat. D'aquests 119.853 visitants, 18.343 són estrangers, el 15,3%. Procedeixen de 155 països.

El president del comitè executiu de Fira València ha recalcat que s'havia programat la celebració simultània no solament per guanyar grandària, “sinó perquè estàvem convençuts que els visitants de cadascuna d'aquestes fires tenien interès a visitar les altres”. “I les dades ens han donat la raó. Aquests 119.853 clients han visitat en molts casos dues fires, fins i tot les tres. I això ha suposat que si vam sumar els visitants que ha rebut cada fira (els propis més els que han transitat d'altres fires), ens dóna un total de 212.901 visitants Un 90,54% més que la suma de les últimes edicions per separat. Cada client és una oportunitat. Per això concloem que l'oportunitat de negoci ha crescut un 90,54%”, ha sentenciat González.

Imagen

Segons les dades oficials, Fimma-Maderalia va registrar 19.968 visitants. Però a més altres 21.800 visitants procedents de Cevisama i 12.108 procedents d'Hàbitat es van apropar a conèixer l'oferta de les fires referents en la indústria proveïdora del sector fusta-moble. Amb tot, Fimma-Maderalia va guanyar gràcies a la concelebració de les mostres 33.908 visitants fins a aconseguir un total de 53.876. Les dades de trànsit entre les fires s'han aconseguit a través d'una enquesta passada al 100% dels visitants a l'hora d'accedir al recinte.

Per la seva banda, Cevisama ha rebut 75.173 visitants que s'han inscrit com a tals. Però, a més, 13.591 visitants d'Hàbitat han visitat també Cevisama. I altres 3.688 de FIMMA-Maderalia han fet el propi. Amb tot això, Cevisama ha rebut 92.452 visitants. Vol això dir que la celebració conjunta ha aportat a Cevisama un plus de 17.279 visitants.

I finalment en el cas d'Hàbitat, les dades són els següents. El certamen ha rebut 24.712 visitants inscrits com a clients d'Hàbitat. Però, a més, altres 33.076 visitants de Cevisama van acudir també a la fira del moble. I 8.785 més de FIMMA-Maderalia. Així les coses, la confluència de fires va aportar a Hàbitat un plus de 41.861 visitants que va elevar la xifra total fins als 66.573.

Una oportunitat de negoci

El president del comitè executiu de Fira València ha traslladat a més la satisfacció dels expositors. Ha ressaltat que han estat moltes les signatures que han mostrat la seva satisfacció i ha nomenat entre elles a Faus Group o Emuca (Herrajes), ambdues de Maderalia; a Canella, Tecni Nova o Almerich, d'Hàbitat; i de Cevisama ha destacat a Pamesa, Grup Keraben o Vives. “Totes elles han ressaltat l'oportunitat de negoci que ha suposat per a ells aquesta edició de les seves fires i la gran quantitat i alta qualitat dels visitants rebuts”, ha apuntat González.

El màxim responsable de la institució firal ha aportat també algunes dades sobre el que ha suposat la gestió de l'esdeveniment més enllà del propi negoci d'expositors i visitants. Així, ha fet públics una sèrie de dades com el dels 6.000 viatges de vehicles pesats que han estat precisos per al muntatge i el desmuntatge de les fires. També ha comunicat que en el muntatge de la fira han treballat 7.479 persones que han desenvolupat 150.000 jornades laborals, la qual cosa ha comparat amb el manteniment de 600 ocupacions durant tot l'any.

La potència de llum utilitzada durant els quatre dies de fira és la suficient per proveir a 2.400 habitatges. El gas gastat és el que haguessin utilitzat 1.000 habitatges durant aquests quatre dies.

L'esdeveniment també ha tingut el seu efecte sobre la ciutat. I és que sota el paraigua d'aquestes fires i amb l'eslògan Ens Veiem A València s'han celebrat 148 Exposicions i Showrooms i intervencions tant en Fira València com a la ciutat. A més, s'han celebrat 72 conferències.

La importància de la fira

Gràcies a tota l'activitat, dins i fora del recinte firal, els hotels de la ciutat han comercialitzat 25.000 habitacions, els taxistes han realitzat 36.000 carreres i els restaurants han servei no menys de 50.000 coberts, segons les dades de les patronals de cadascun d'aquests sectors.

González ha destacat que el client de Fira València és l'expositor, el comprador, l'hotel, el restaurant, el transport, el muntador de stands, l'electricista, fuster….. “Tots ells són els nostres clients. D'aquí la importància de la fira, de la seva ubicació al nostre territori. Si la fira no està aquí, tota aquesta activitat es va a un altre lloc. I el territori es devalua. I els territoris estan en competència. Per això és important que comprenguem que la fira és una infraestructura generadora de riquesa per a la Comunitat”, ha assegurat.

A més, ha destacat el poder de la ciutat de València. “València, la ciutat i la seva fira, demostra la seva capacitat per allotjar grans esdeveniments. És per això que és important reclamar més connexions internacionals per a l'aeroport de València. L'AVE ens col·loca a hora i mitja de Madrid, l'aeroport ha de posar-nos a dues hores d'Alemanya, Gran Bretanya….”, ha sentenciat.

Empreses o entitats relacionades

Fimma / Maderalia - Feria de Valencia

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis