Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todo a punto para ‘Nos Vemos en Valencia 2014’

Agenda d'activitats per a aquesta gran cita que tindrà lloc de l'11 al 14 de febrer

Tot a punt para ‘Ens Veiem a València 2014’

Redacció Interempresas03/02/2014
La iniciativa Ens Veiem a València 2014’, que aglutina de l'11 al 14 de febrer la celebració conjunta de Cevisama, Hàbitat, Fimma i Maderalia al costat d'un complet programa cultural i d'avantguarda, ha configurat ja la seva agenda d'activitats. Baix ‘Ens Veiem a València’ s'ha estructurat una sèrie d'exposicions, conferències, jornades, circuits de disseny i showrooms que se celebraran al llarg de la setmana vinent tant en el recinte de Fira València com, especialment, la ciutat de València. En aquest sentit, espais emblemàtics com l'IVAM, Muvim, el Museu Santi Pius V, La Rambleta, Les Naus o el Mercat de Colón seran escenaris d'activitats on es marida l'avantguarda i la tradició, configurant un esdeveniment únic en l'escenari del disseny del nostre país.

El ‘cap i casal’ acull algunes de les exposicions més interessants programades en aquesta setmana del disseny, arquitectura i interiorisme. És el cas de la mostra ‘XL/XS. Dissenyat per Arquitectes’, que obrirà les seves portes el proper 12 de febrer en La Rambleta i que recull l'aportació del món de l'arquitectura al disseny amb la participació d'obres d'Álvaro Siza, Alejandro Zaera, Piero Lissoni, Fabio Novembre o Toyo Ito.

Cevisama 2013
Cevisama 2013.

De la mateixa manera, l'espai d'avantguarda de les Naus serà seu de la mostra ‘Menja Casa!’ en la qual el Col·legi de Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana experimenta entorn de l'interiorisme de la mà de l'experiència de menjar pa.

Per la seva banda, l'Institut Valencià d'Art Modern (Ivam), que aquest any celebra el seu 25º aniversari, acull una mostra que també commemora una efemèride molt assenyalada, com els 50 anys de Fira Hàbitat València. Es tracta de l'exposició ‘Potes’, que reuneix la interpretació que d'una pota de taula fan mestres del disseny com a Rom Llaureu, Ingo Mauer, Ettore Sottsass o Philippe Starck.

En el marc de ‘Ens Veiem a València’ també se celebrarà la cinquena edició de la València Disseny Week, organitzada per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana. Entre les seves activitats més destacades està programada en el Museu Sant Pius V l'exposició ‘From València with Design’, amb els millors 100 dissenys internacionals 100% valencians, així com una exposició entorn del disseny gràfic que se celebrarà en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (Muvim). A més, també s'ha estructurat un ‘Circuit de Disseny’ que recorrerà aquelles tendes, showrooms o ‘pop up stores’ més de moda a la ciutat.

Tot això es complementarà amb les presentacions que diferents expositors de Cevisama, Hàbitat, Fimma o Maderalia van a realitzar en espais singulars de la ciutat. És el cas de la signatura ceràmica Inalco o Mobles Canella, que exhibiran una mostra de la seva oferta al Mercat de Colón, mentre que altres signatures expositores com Capdell, Lladró, Olivari o Fulgor Milano també tenen previst organitzar diferents esdeveniments a la ciutat.

Cevisama 2013

Cevisama 2013.

Ciutat Vella també serà escenari d'esdeveniments entorn del disseny, com el qual s'organitzarà a la Plaça del Correu Vell de la mà de la iniciativa ‘Connecta’, que convertirà un edifici antic i rehabilitat en un espai expositiu multisectorial.

Recinte firal: diàlegs entre tendències

L'agenda cultural de ‘Ens Veiem a València’ també es dimensiona en el propi recinte de Fira València. Així, al costat de l'aparador que conforma l'oferta comercial de les 1.400 marques presents en els quatre certàmens, es van a desenvolupar diversos fòrums, iniciatives i trobades professionals de primer ordre.

Una de les iniciatives més destacades és la celebració de la segona edició del Congrés de Rehabilitació Integral en l'Edificiación (Ried) que reunirà al Centre d'Esdeveniments de Fira València a prop de 300 arquitectes els propers 11 i 12 de febrer.

Ja en el recinte firal, un de les espais més dinàmics serà l'Àgora nude, situat en el Nivell 3 Pavelló 6 i que ha programat un cicle de conferències amb la participació de destacats professionals del món de la moda com Enrique Loewe, l'especialista en tèxtil Pablo Díaz, l'arquitecte Ramón Esteve o el ‘gurú’ del disseny espanyol Juli Capella. En aquest mateix espai també es presentaran les tendències de futur en l'hàbitat de la mà de l'Observatori de Tendències de l'Hàbitat (OTH).

L'Àgora nude serà, així mateix, l'espai on se celebrarà del 12 al 14 de febrer el Fòrum d'Arquitectura i Disseny de Cevisama Lab, que aquest any comptarà amb les ponències de la interiorista Susanna Cots, els arquitectes guanyadors dels Premis Ascer Pol Femenías, Aitor Fuentes i Jordi Ayala i el dissenyador industrial Miguel Herranz.

Al costat d'aquests fòrums de diàleg, el recinte firal també acull espais emblemàtics d'exposició, com la mostra Trans/fites, que sota el lema ‘Reflexos’ mostrarà peces i espais que reflectiran les excel·lents possibilitats d'usos i solucions que el material ceràmic pot oferir en àmbits com a arquitectura, urbanisme o interiorisme. Destacarà de forma especial la coberta ceràmica amb superfície de doble curvatura que quedarà surant a tres metres del sòl i que ha estat dissenyada en col·laboració amb la Universitat d'Harvard. Aquest espai acollirà, entre altres activitats, el lliurament de premis del Concurs Internacional de Disseny en Ceràmica de Cevisama o el Certamen de Mobiliari Urbà Ceràmic d'Onda.

Hàbitat València

Hàbitat València.

Una altra àrea singular en el recinte expositiu de Fira València serà el Saló nude, l'autèntica pedrera del disseny espanyol, que en l'edició de 2014 reunirà a 21 dissenyadors, estudis i escoles de disseny en un singular espai dissenyat per l'equip creatiu de Nedadora.

Seguint amb l'esperit d'avantguarda, al costat del Saló nude, en el Nivell 3 Pavelló 6, se situarà l'esperada exposició ‘Braus’, una mostra que reuneix el treball de 21 dissenyadors espanyols amb una àmplia projecció internacional. És la primera vegada que aquesta mostra pot veure's a Espanya, després d'haver viatjat per diverses ciutats americanes i asiàtiques.

L'agenda d'activitats en el recinte firal continuarà al llarg de tota la setmana amb esdeveniments com la iniciativa ‘Contract Business Area’, trobades professionals entre prescriptores del segment del contract i expositors. El canal contract serà un dels grans eixos temàtics dels quatre certàmens. Bona prova d'això serà la celebració de la Jornada ‘Claus pari el disseny, equipament i gestió d'hotels’, organitzada per l'Institut Tecnològic Hoteler i que analitzarà en Fira València les últimes innovacions en disseny i arquitectura en l'àmbit hoteler.

Imprescindibles, així mateix, van a ser les Jornades Tècniques EXCO organitzades per la Universitat Politècnica de València; la quarta edició de les Trobades Ceràmica Innova o la jornada programada per la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre entorn de la innovació. Aquesta associació concedirà el primer dia de certamen els sempre esperats pel sector ceràmic Premis Alfa d'Or. A més, organismes com l'ICEX repetiran en aquest escenari les seves trobades ‘Cafè amb Experts’, amb consells pràctics en aquest cas sobre com accedir al mercat alemany de l'hàbitat. En el mateix sentit, l'associació Hyspalit celebrarà el 12 de febrer el seu ‘Dia del Maó’, igual que Proalso també desenvoluparà en el marc de Cevisama la seva tradicional ‘Trobada de Colocadores’.

Empreses o entitats relacionades

Fimma / Maderalia - Feria de Valencia
Societat Valenciana Fira València, S.A. (CEVISAMA)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis