Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Viclean-U, el nuevo inodoro-bide de Villeroy & Boch

Viclean-O, el nou inodor-bide de Villeroy & Boch

03/02/2014

3 de febrer de 2014

Viclean-O és un inodor-bidé de la més alta qualitat i rendiment que està a l'altura de les expectatives més elevades en termes de comoditat, qualitat i eficiència. Uneix funcions innovadores en un sol producte, complint totes les normes i estàndards europeus. Així mateix es caracteritza pel seu disseny atractiu i contemporani basat en la versió del lavabo suspès Subway 2.0.

Gràcies a la seva gran quantitat d'ajustos individuals i la seva innovadora tecnologia d'injecció, Viclean-O proporciona una higiene personal suau. Destaquen entre les seves funcions el doll d'aigua posterior per a la higiene personal femenina, el doll oscilante i el doll de massatge. En totes les seves funcions, l'usuari pot ajustar la temperatura i pressió de l'aigua, així Villeroy & Boch assegura satisfer les necessitats de tots.

Per oferir la millor qualitat en el seu nou inodro-bidé Viclean, Villeroy & Boch treballa al costat de Toto, empresa capdavantera mundial en aquesta categoria de productes a Japó.

La tecnologia i qualitat del globus d'injecció Toto fan que Viclea-O utilitzi només 430ml d'aigua per minut pel seu autolimpieza exhaustiva, cosa que ho fa fins a set vegades més eficients que altres productes de la competència. El seu sistema intel·ligent de gestió de l'energia permet un major estalvi automàtic de l'aigua i electricitat. Viclean-O reflecteix la importància actual de la sostenibilitat i l'eficiència energètica contemplada en les normatives europees.

Vàter inodor-bidé Viclean
Vàter inodor-bidé Viclean.

A més, Viclean ofereix un assecador d'aire calent amb regulador de temperatura, un seient calefactable, obertura i tancament automàtic de la tapa i seient mitjançant un sensor, filtres purificadores de l'olor i il·luminació LED. Amb Viclean, Villeroy & Boch àmplia la seva gamma de productes per cobrir les noves necessitats dels seus clients.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextAsefavePiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis