Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation reclama mejorar las exigencias en eficiencia energética de la UE

Knauf Insulation reclama millorar les exigències en eficiència energètica de la UE

24/01/2014

24 de gener de 2014

El 22 de gener, al Parlament Europeu, els 28 països membres han debatut sobre la reducció d'emissions de CO2 per 2030 i així aconseguir l'objectiu marcat de reduir un 80% la contaminació per a l'any 2050 en comparació de l'any 1990. Un objectiu en el qual Knauf Insulation porta comprometent-se des de la seva engegada.

Per poder aconseguir aquest objectiu final de reducció per a l'any 2050, és necessari que les emissions de CO₂ es redueixin un 40% per a l'any 2030. En aquest punt s'han enfrontat dues postures totalment oposades, d'una banda els països que exigeixen mesures més restrictives i per l'altre, països que demanen una reducció de la retallada per poder mantenir la competitivitat de la UE.

En aquesta nova negociació per establir l'objectiu de reducció de l'emissions per a l'any 2030, no s'ha tingut en compte l'eficiència energètica, com sí es va tenir en l'anterior modificació del 2008 amb l'estratègia de el ‘20-20-20’. En aquella ocasió, la Unió Europea centrava els seus esforços a reduir un 20% les emissions, augmentar un 20% l'ús d'energies renovables i es va fixar la meta d'augmentar un 20% l'eficiència per 2020. Aquesta vegada la comissió creu que els objectius d'eficiència energètica actuals han quedat enrere i necessiten revisar-se abans d'establir nous objectius.

Tony Robson, conseller delegat de Knauf Insulation
Tony Robson, conseller delegat de Knauf Insulation.
Tony Robson, conseller delegat de Knauf Insulation en una carta al Financial Estafis destaca que “La millora de l'eficiència energètica dels edificis europeus hauria de ser un dels pilars de la reducció de CO₂, juntament amb l'ús de les energies renovables.” En ella també remarca que “la dificultat de mesurar l'eficiència dels edificis, complica encara més poder demostrar als europeus els beneficis de comptar amb un bon aïllament.”

Per aquest motiu, en una altra carta escrita al president de la UE, José Manuel Barroso, Tony Robson demana que recolzi a les empreses que milloren l'eficiència energètica i que fan més competitiva a la UE. En ella remarca la importància de la rehabilitació dels edificis que actualment no s'està duent a terme, ja que les polítiques d'eficiència energètica en la UE no obliguen a millorar la seva eficiència energètica. En el cas que s'exigís una millora del condicionament dels edificis europeus, es generaria una demanda de treballadors que milloraria l'actual situació de desocupació.

Per la seva banda, Barry Lynhman, director d'Estratègia i Comunicació de Knauf Insulation, mostra la seva disconformitat amb la comissió i en declaracions al Wall Street Journal va dir que “És totalment fals que els objectius d'eficiència energètica hagin quedat desfasats. No és on estiguem actualment, sinó on vulguem estar en 2030, no té sentit asseure's a esperar veure què passa.”

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextAsefavePiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis