Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Roca renueva el equipamiento del Aula de Formación de Fontanería de la Egibcn

Roca renova l'equipament de l'Aula de Formació de Lampisteria de l'Egibcn

17/01/2014

17 de gener de 2014

Roca ha renovat la col·laboració amb Escola Gremial d'Instal·ladors de Barcelona, Egibcn. Des de 2003, Roca recolza i dóna suport a Egibcn en la formació dels professionals. Un aula de pràctiques de sistemes d'instal·lació de sanitaris completament renovada és una mostra més del suport de Roca al col·lectiu de professionals i un exemple de treball conjunt per assegurar màxima qualitat dels productes Roca instal·lats.

Des de gener de 2014, els alumnes dels cursos impartits a la nova ‘Aula de Lampisteria Roca’ disposen d'una àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen W+W, vàter i lavabo integrat en una sola peça; In-Tank, el primer vàter del món amb cisterna integrada; vàters de les col·leccions de bany The Gap i Dama; l'urinari Hall Waterless, el qual disposa d'un sistema sense consum d'aigua, o In-Drain, una línia de desguassos per a dutxes perfectament integrades. Així mateix, totes les condícies públiques de l'edifici han incorporat productes que contribueixen a l'estalvi d'aigua i a la sostenibilitat, com la nova aixeteria temporitzada Instant, que aporta funcionalitat i disseny.

Aula de Formació de Lampisteria de l'Egibcn
Aula de Formació de Lampisteria de l'Egibcn.
Roca participa activament en les activitats organitzades Egibcn. Un exemple és la sessió realitzada sobre aparells sanitaris i aixeteria emmarcada en el Curs Superior d'Especialització en Instal·lacions d'Aigua en Edificis o la participació en les Jornades Tècniques per a empreses agremiadas.

“Amb aquest acord de col·laboració, reafirmem la voluntat de seguir recolzant la formació continuada d'instal·ladors i crear sinergies amb els professionals del sector de l'espai de bany. Gràcies a la nova aula / taller de formació, els alumnes podran conèixer a fons les característiques i el funcionament dels més avançats productes sanitaris i sistemes d'instal·lació, i posar-los en pràctica en la seva futura activitat professional”.

Mitjançant aquesta iniciativa, Roca manté i actualitza la xarxa de centres de formació en els quals col·labora. Ofereix experiència i coneixement, a més de donar suport amb els equipaments de les aules, convertint-les en els llocs més adequats per mantenir sessions teòric-pràctiques de màxim nivell, ajudant a millorar el coneixement d'instal·ladors i prescriptores en matèria de càlcul, instal·lació i manteniment de sistemes de lampisteria.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis