Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una plataforma Genie S-65 Trax ejecuta una misión de alta precisión en los Alpes austriacos
Gran maniobrabilitat i alta capacitat d'ascensió de pendents

Una plataforma Genie S-65 Trax executa una missió d'alta precisió en els Alps austríacs

Redacció Interempresas29/11/2013

L'empresa de lloguer HBV Arbeitsbühnenvermietung GmbH ha adquirit la primera plataforma telescòpica amb sistema d'erugues autopropulsada Genie S-65 Trax a Àustria. Atès que és ideal per a un ampli rang d'aplicacions, HBV va recomanar la seva plataforma Genie S-65 Trax a una empresa de construcció per ajudar en les labors de reparació de la teulada d'una casa de muntanya aïllada. L'elevada capacitat tot terrè i de pendent superable d'aquest model de plataforma aèria van ser alguns dels factors que van fer que la S-65 Trax anés idònia per a aquesta complicada i delicada tasca.

Situat més enllà dels límits dels actuals sistemes de navegació per GPS i inaccessible per a equips de construcció per carretera o camins, la naturalesa i l'entorn escarpado del lloc de treball van condicionar l'elecció d'una màquina que no només pogués arribar fins a l'obra, sinó que a més oferís l'estabilitat i l'abast requerits per completar aquesta complicada missió. Els clients d'HBV inicialment van planejar tres dies per completar la tasca.

Plataforma Genie S-65 Trax
Plataforma Genie S-65 Trax.

Les circumstàncies especials d'una complexa tasca

Christoph Nussbacher, fill del propietari Wilfred Nussbacher i responsable de vendes i assessorament en HBV, explica per què ell i el seu client van triar la plataforma telescòpica amb sistema d'erugues autopropulsada Genie S-65 Trax per a aquesta tasca. “Abans de poder començar amb les reparacions, la màquina va haver de ser descarregada en una prada més a baix, a la vall. El nostre client necessitava una unitat que pogués traslladar-se directament per una costa de 45% sense danyar el paisatge i que també anés segura de conduir en terrenys irregulars”. A causa de l'entorn de la casa, l'equip encarregat de la teulada també havia d'enfrontar-se a altres reptes. “La casa de muntanya va ser construïda en una hondonada en la costa, una pràctica habitual en aquests llocs i que serveix com a protecció hivernal contra els vents, la pluja i la neu”, explica Christoph Nussbacher. “Un delicat hivernacle de cristall annexo al capdavant de l'edifici també demandava una màquina equipada amb una ploma llarga, que pogués estendre's prou com per aconseguir els frontons de la casa, a més de requerir a l'equip del nostre client que treballés amb summa cautela”, comenta Christoph Nussbacher.

Gràcies a les seves erugues la plataforma Genie S-65 Trax pot treballar sobre qualsevol superfície

Gràcies a les seves erugues la plataforma Genie S-65 Trax pot treballar sobre qualsevol superfície.

Elevacions precises i de gran abast

Assegurada de forma estable en la seva posició a l'única àrea de superfície que brindava accés a la teulada de la casa, la plataforma telescòpica Genie S-65 Trax va ser configurada amb la seva màxima longitud de ploma de 10,70 m per aconseguir per sobre de l'hondonada i l'extensió de l'hivernacle. Christoph Nussbacher relata: “gràcies al seu innovador sistema patentat Genie Trax d'eix oscilante i de tracció per erugues de quatre punts, la plataforma telescòpica S-65 Trax va fer que la tasca de pujar la costa de 45% anés gairebé ‘un joc de nens’. Hagués estat impossible afrontar condicions com aquestes utilitzant una màquina convencional sobre pneumàtics”. Els moviments suaus de la màquina ajuden a evitar de forma efectiva les sacsejades i els balancejos sobtats, alguna cosa que, a més de fer que l'avanç sigui més còmode, també representa un factor clau per a la seguretat. “El nostre client va destacar especialment l'intuïtiu que li va resultar conduir la màquina i el suau i precís que va ser operar la plataforma Genie S-65 Trax”. El progrés de l'equip va ser molt bo i va permetre completar la missió en dos dies, en lloc dels tres que s'havien planejat inicialment, la qual cosa va significar un important estalvi de temps i diners.

El braç telescòpic permet accedir als operaris als treballs en altura

El braç telescòpic permet accedir als operaris als treballs en altura.

Clients satisfets

“La plataforma telescòpica amb sistema d'erugues Genie S-65 Trax va demostrar ser una excel·lent inversió. Compta amb tanta demanda durant tot l'any que és gairebé impossible veure-la en l'aparcadero”, diu Christoph Nussbacher. “Tot és possible, és el lema de la nostra empresa, i els beneficis combinats brindats per la plataforma Genie S-65 Trax s'adapten perfectament a les necessitats dels nostres clients alhora que són rendibles per al nostre negoci. En aquesta missió, el nostre client va estar extremadament satisfet pel fàcil i ràpid que va resultar completar la tasca amb la plataforma telescòpica amb sistema d'erugues Genie S-65 Trax”.

Genie S-65 Trax

Especialment dissenyada per treballar en condicions agrestes i costes empinades, la Genie S-65 Trax és el model més gran dels quatre de la sèrie Genie S Trax. Equipats amb l'innovador sistema de tracció per erugues de quatre punts Genie Trax, els quatre models combinen els beneficis d'una millor capacitat tot terrè i de pendent superable fins a 45% (24º), amb la maniobrabilitat suau i la precisió d'una plataforma de treball aeri autopropulsada.

Estant un pas per davant dels dissenys convencionals amb ‘adreça per lliscament’, el sistema d'eix oscilante i de tracció per erugues Trax combina els avantatges d'un angle d'adreça frontal de 30º que ofereix capacitats de conducció i adreça d'una màquina sobre pneumàtics, amb quatre erugues de goma triangulars independents que basculen fins a 22º cadascuna per adaptar-se a treballs durs sobre terrenys irregulars, llot, sorra, grava o neu. Cada eruga d'acer reforçat de 43 cm d'ample i 120 cm de llarg està recoberta en goma i redueix la pressió sobre el terreny per evitar deixar petjades molt marcades en superfícies delicades.

Sent ideal per a un ampli rang d'aplicacions, la plataforma telescòpica amb sistema d'erugues autopropulsada Genie S-65 Trax brinda una altura màxima de treball de 21,80 m i un abast màxim de 17,10 m amb velocitats de conducció de fins a 4 km/h.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis