Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anfapa imparte una jornada técnica sobre rehabilitación térmica de edificios

Anfapa imparteix una jornada tècnica sobre rehabilitació tèrmica d'edificis

11/07/2013

11 de juliol de 2013

Associació Nacional de Fabricants de Morters, Anfapa, ha organitzat una jornada tècnica sobre rehabilitació tèrmica d'edificis en el marc de la nova normativa sobre certificació energètica d'edificis existents.

La jornada, celebrada el passat mes de juny a la seu del Coac de Barcelona, va traslladar al col·lectiu una informació general sobre eficiència energètica i rehabilitació tèrmica, analitzant en profunditat el contingut i abast de la nova normativa d'aplicació sobre certificació. Per a això va comptar amb la participació de representants de l'administració, institucions i associacions implicades en el procés.

Javier Serra, del Ministeri de Foment, va obrir la jornada amb una ponència sobre el Reial decret de certificació energètica obligatòria d'edificis existents, vigent des de primers de juny per als edificis i habitatges que s'embenen o es lloguin.

La jornada va comptar amb l'assistència de 180 col·legiats interessats en el nou marc legal que obliga a tenir el certificat d'eficiència energètica...

La jornada va comptar amb l'assistència de 180 col·legiats interessats en el nou marc legal que obliga a tenir el certificat d'eficiència energètica per a edificis existents que s'embenen o lloguin.

Seguidament, Cristian Paños, de l'Institut Català d'Energia Icaen, va realitzar una explicació detallada dels processos i sistemes de certificació energètica autoritzats CE3 i CE3x.

Es va explicar així mateix amb una interessant intervenció del Yago Massó, de l'Associació de fabricants de materials d'aïllament Andimat, en la qual va analitzar diverses tipologies de materials aïllants i les seves prestacions.

Les intervencions van finalitzar amb la ponència de Gabriel Ortín, d'Anfapa, qui va aprofundir en la seva exposició en les característiques tècniques del SATE Sistema d'Aïllament Tèrmic per a Exteriors. La jornada va concloure al migdia amb una taula rodona en la qual assistents i ponents van debatre àmpliament sobre els temes exposats.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Fabricantes de Morteros Industriales y SATE

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis