Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Madrid acoge la jornada 'Elementos constructivos descontaminantes aplicados sobre infraestructuras'

Madrid acull la jornada 'Elements constructius descontaminantes aplicats sobre infraestructures'

31/05/2013

31 de maig de 2013

El proper 20 de juny, de 17 a 20,30 hores, se celebrarà a Madrid en el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports la interessant jornada‘Elements constructius descontaminantes aplicats sobre infraestructures’, en la qual es tractarà, d'una manera monogràfica, la qualitat de l'aire de les nostres ciutats i les diferents solucions que existeixen per reduir la contaminació.

Organitzada per l'AIF, Associació Ibèrica de la Fotocatálisis, està formada per grans empreses de diferents sectors: Breinco, Icopal, Ceracasa, Adapta Color, Lafarge, Zeus Química entre altres membres industrials i el suport d'altres associats amb qualitat de membres científics com: Eptisa, ICP, Aidico, ITQ, Tecnalia, Centre Tecnològic Cartif i altres institucions que donen gran valor al procés de la fotocatálisis dins de la construcció.

La fotocatálisis part del principi natural de descontaminació de la pròpia naturalesa eliminant els contaminants més habituals mitjançant un procés d'oxidació activat per l'energia del sol.

Per mitjà de la fotocatálisis, es poden eliminar part dels contaminants, tan habituals com a nocius, existents a les nostres ciutats: òxids de nitrogen NOx, àcid nítric HNO3, l'O3, SOx, VOCs, CO, metilmercaptano, formaldehid, compostos orgànics clorats i compostos poli aromàtics.

A la jornada assistiran importants ponents, amb la coordinació d'Eptisa: científics del Consell Superior de Recerques Científiques CSIC, la directora del CEAM Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani, el sotsdirector general de Vies i Espais Públics de l'Ajuntament de Madrid i el director de Projectes d'Innovació d'Infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona entre altres significatius oradors, que aportaran solucions i opinions diverses respecte a aquest important tema.

Com a novetat es podrà visualitzar la Jornada en directe, es podrà seguir per twitter i manar preguntes online amb l'hashtag #1jornadadescontaminacionaif. La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Empreses o entitats relacionades

Ceracasa, S.A.
Instituto de Tecnología Química
Instituto Tecnológico de La Construcción

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis