Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mapei lanza dos nuevas soluciones en Construtec

Mapei llança dues noves solucions en Construtec

22/04/2013

22 d'abril de 2013

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, selladores i productes químics per a la construcció, presentarà en Construtec el seu nou sistema Mapetherm Tile System, un innovador sistema únic al mercat per a la col·locació de rajoles ceràmiques i material pétreo de color clar. Així mateix, Mapei presentarà el seu nou adhesiu cementoso Ultralite S2.

Mapetherm Tile System és fruit de l'experiència de Mapei en la col·locació de rajoles de ceràmica i material pétreo, en l'aïllament tèrmic i en els reforços estructurals amb materials composts. S'utilitza per a la col·locació de rajoles ceràmiques i material pétreo de color clar (índex de reflectància >20%), de superfície màxima igual a 1.800 cm2 i espessor de 2 cm, sobre aïllament tèrmic per l'exterior en panells de XPS i EPS, per a edificis d'una altura màxima de 20 metres. La col·locació de peces de gres porcelánico de baix espessor (màxim 5 mm) està permesa per a formats de fins a 5.000 cm2.

Ultralite S2 és un adhesiu cementoso monocomponente alleugerit amb elevades prestacions, altament deformable (classe S2), de temps obert perllongat, amb elevada capacitat d'impregnació, alt rendiment, fàcil de treballar, indicat per a rajoles ceràmiques i materials pétreos. Ultralite S2és ideal per a la col·locació de gres porcelánico fi i forma part del sistema Mapetherm Tile System

Imagen
Usos d'Ultralite S2: posada en obra en paviment i parets, en interiors i exteriors, de qualsevol tipus de ceràmica (bicocción, monococción, gres porcelánico) i pedres naturals estables i no sensibles a la humitat. Està particularment indicat per a la posada en obra del gres porcelánico fi, amb i sense malla de reforç, de grans formats fins i tot en façanes exteriors, permet obtenir una òptima impregnació entre el dors de la rajola i el suport.

El seu ús es recomana, a més de para la col·locació tradicional sobre recrecidos i arrebossats de ciment, en recrecidos d'anhidrita i arrebossats amb base de guix (prèvia aplicació de Primer G o Ressò Prim T), en superposició, i està especialment indicat en totes les situacions on es requereix la utilització d'un producte d'adherència millorat i altament deformable, com per exemple:

  • Col·locació de ceràmica d'espessor tradicional, pedra natural no sensible a la humitat i gres porcelánico fi sobre façana exterior.
  • Col·locació sobre membranes impermeabilizantes tipus Mapelastic, Mapelastic Smart, Mapelastic AquaDefense i Mapegum WPS.
  • Col·locació sobre suports deformables no cementosos, recrecidos calefactantes, cartró-guix, etc.
  • Col·locació de gres porcelánico fi, gres d'espessor tradicional i pedres naturals no sensibles a la humitat, sobre sistema d'aïllament per l'exterior Mapetherm Tile System.

Empreses o entitats relacionades

Mapei Spain, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis