Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Varias viviendas de Soria y Pamplona son rehabilitadas con un novedoso aislante ecológico
Aquesta fórmula assegura una notable millorança en el confort i permet estalviar als inquilins 4.000 a l'any

Diversos habitatges de Soria i Pamplona són rehabilitades amb un nou aïllant ecològic

Redacció Interempresas12/04/2013
En els últims tres mesos nombroses propietaris de Soria i Pamplona han decidit rehabilitar els seus habitatges, no només per millorar la qualitat de vida en les seves llars, sinó per disminuir la despesa en la seva factura energètica. Per a això han emprat un aïllant ecològic anomenat Supafil de l'empresa Knauf Insulation que aïlla l'habitatge del fred, de la calor i del soroll, sense necessitat de fer obres ni modificar l'estat original de la façana, amb excel·lents resultats.

Una de les raons més comunes entre els inquilins ha estat percebre la falta d'aïllament en les seves llars. Els habitatges mal aïllats necessitaven més energia perquè a l'hivern es refredaven ràpidament i a l'estiu s'escalfaven més i en menys temps. Per aquesta raó, la factura de calefacció i aire condicionat cada vegada era major, sense aconseguir mai el confort desitjat.

Imagen

L'empresa dels germans Esquerre Ibáñez, instal·ladors especialitzats de la zona, han rehabilitat els habitatges de Soria i Pamplona amb un aïllant ecològic anomenat Supafil de l'empresa Knauf Insulation. Aquest nou producte aïlla l'habitatge del fred, de la calor i del soroll, sense necessitat de fer obres ni modificar l'estat original de la façana, amb excel·lents resultats.

Aquest aïllant ecològic s'injecta en els murs de doble fulla de les façanes dels edificis, mitjançant la perforació de petits orificis que posteriorment es tapen amb ciment per deixar la façana intacta. Les injeccions s'han realitzat en algunes de les cases per l'exterior de la façana i en altres per l'interior, però en cap cas ha estat necessari desallotjar-les, ni molestar als propietaris.

En aquests habitatges els treballs d'aïllament han durat poques hores en les més petites i fins a dos dies com a màxim a les cases amb major superfície; amb un cost d'entre 1.000 i 2.500 depenent de cada cas. “Amb aquesta inversió en la majoria dels casos s'aconsegueixen estalvis superiors al 25% en les factures energètiques, que suposen un estalvi econòmic molt important a llarg termini”, expliquen els germans Esquerre Ibáñez.

Imagen

Pilar, una de les propietàries que ha decidit aïllar el seu habitatge, posseeix un pis de 55 m2 en Soria. Es va decidir a realitzar les obres de rehabilitació perquè notava que l'aire i el fred travessaven les parets de la seva llar, sense aconseguir mantenir la calor encara que posés la calefacció. Un amic li va recomanar aquesta nova solució i en un només dia, amb un cost d'1.000 han acabat els seus problemes.

“Posava el termòstat a la nit a 15 graus, perquè quan la temperatura de la casa baixés s'activés la calefacció. Abans, saltava diverses vegades durant la nit, encara que tingués la calefacció encesa tot el dia. Ara ja no s'activa i a més de mantenir la calor, també he notat que la casa triga menys a escalfar-se i aconsegueix arribar als 20 graus en menys temps. Ja no necessito deixar la calefacció posada quan no estic a casa, ara, quan arribo la poso i de seguida em sento confortable” explica Pilar.

Imagen

Knauf Insulation continua ampliant la seva xarxa d'instal·ladors oficials per tot el país, triant els professionals altament qualificats i amb experiència en el sector per millorar la qualitat de vida en les llars. Totes les insuflaciones de Supafil estan disponibles en facebook i al seu web: www.inyectamosahorro.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis