Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schlüter-Systems presenta sus novedades para el 2013 en Cevisama
L'últim en perfils

Schlüter-Systems presenta les seves novetats pel 2013 en Cevisama

Redacció Interempresas28/01/2013
Schlüter-Systems es complau a presentar una sèrie d'innovacions en la seva gamma de productes just a temps per a la fira de ceràmica Cevisama, a València del 5 al 8 de febrer de 2013, en el seu stand B24 en el Pavelló 3, Nivell 2. L'empresa amb seu en Iserlohn (Alemanya), exhibirà una sèrie d'innovadores i pràctiques solucions de perfils tant per a instal·lacions d'interior com d'exterior.

El nou Schlüter-DECO-D'és un perfil d'alta qualitat amb acabat en acer inoxidable per a cantonades exteriors de parets amb un angle de 135°. Aquest perfil ofereix una excel·lent protecció per als cants de les rajoles ceràmiques, disponible en acer inoxidable i acer inoxidable raspallat.

Schlüter-DECO-DE
Schlüter-DECO-DE.

El perfil amb acabat d'alta qualitat Schlüter-DIADEC, fabricat en alumini anodizado, ha estat dissenyat per a cantonades de parets exteriors i cants de rajoles ceràmiques. La superfície vesteixi del perfil forma un cant bisellat de 45° en la cantonada exterior; la seva forma, que recorda a la d'un diamant, és la que li dóna nom. Gràcies al seu separador s'aconsegueix una junta homogènia entre el perfil i les rajoles.

Schlüter-DIADEC
Schlüter-DIADEC.

També el nou perfil Schlüter-INDEC d'alumini anodizado s'ha dissenyat per a cantonades de parets exteriors i cants de rajoles ceràmiques. La part vesteixi del perfil forma una esquerda hueca decorativa en la cantonada exterior.

Schlüter-INDEC
Schlüter-INDEC.

Les elegants gammes de perfils d'acer inoxidable Schlüter-QUADEC i DESIGNLINE es presenten ara amb dos nous i atractius dissenys en relleu, formant petites quadrícules i imitant la textura de la pell. Aquests acabats permeten la combinació amb múltiples dissenys moderns de rajoles ceràmiques, que reflecteixen la tendència cap a rajoles ceràmiques d'aspecte tridimensional.

Schlüter-QUADEC
Schlüter-QUADEC.
Schlüter-DESIGNLINE
Schlüter-DESIGNLINE.

Nous perfils per a aplicacions exteriors

Els nous perfils Schlüter-BARA-RKK i BARA-RKKE ofereixen més opcions per a l'acabat dels revestiments en balconades amb rajoles ceràmiques i pedra natural. BARA-RKK és un perfil en forma de T amb goteró, que es col·loca sobre suports amb pendent. És especialment apte en superfícies en combinació amb la làmina de desolidarización i impermeabilització Schlüter-DITRA 25. La part exterior tancada del perfil ofereix una protecció als cants de la ceràmica i del forjat i un acabat net. BARA-RKKE també està fabricat en forma de T i compta amb una vora perforada. Aquest perfil està dissenyat per al seu ús en combinació amb la làmina de desolidarización i drenatge Schlüter-DITRA-DRAIN 4. Tots dos perfils estan perfectament adaptats per a la seva col·locació en la vora de balconades amb baranes, ja que compten amb un escopidor.

Schlüter-BARA-RKKE
Schlüter-BARA-RKKE.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis