Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Walki modifica la línea de producción para abrir nuevas puertas en el mercado de la construcción

Walki modifica la línia de producció per obrir noves portes al mercat de la construcció

10/01/2013

10 de gener de 2013

Les propietats d'aïllament i l'eficàcia en el consum d'energia de molts materials tèrmics, com el poliuretà o la llana mineral, poden millorar-se considerablement amb l'ús dels revestiments Walki. El Grup Walki, recolzat per una important inversió en nova tecnologia de producció, pot oferir als fabricants de materials de construcció i d'aïllaments una gamma encara major de materials de primera qualitat per a l'aïllament i el revestiment en construcció, i al mateix temps generar menys deixalles durant la producció.

“Amb l'augment dels preus de l'energia i la major atenció que es presta a l'ús sostenible dels recursos, un aïllament millor exerceix un paper essencial per aconseguir una major sostenibilitat. Això també genera una major demanda de materials de revestiment, que poden millorar significativament les propietats de l'aïllament dels productes dels clients”, declara Kari Salminen, cap de la línia comercial.

Els revestiments d'alta qualitat són un component integral dels materials de construcció i dels productes d'aïllament. A més de millorar les prestacions tèrmiques, el material de revestiment, amb una sofisticada enginyeria, pot actuar també com una barrera de vapor i contribuir a reduir el risc de corrosió i formació de floridura en els materials.

El cap de la línia del negoci de revestiments per a construcció de Walki, Kari Salminen...
El cap de la línia del negoci de revestiments per a construcció de Walki, Kari Salminen, (esquerra) juntament amb el director de la planta Estafo Saahko en el centre de producció el grup en Valkeakoski (oest de Finlàndia).
A mitjan agost de 2012, es va redissenyar la línia de producció de Walki en Valkeakoski (Finlàndia) perquè funcioni amb major eficàcia. Ara també té la capacitat d'utilitzar una varietat molt major de matèries primeres, per afrontar el repte que plantegen les noves i majors demandes dels clients i els mercats.

“Walki s'ha esforçat sempre al màxim per ser un proveïdor de referència al mercat de materials de revestiment, alguna cosa que tractem d'aconseguir escoltant atentament als nostres clients. El que Walki ha après d'aquest intercanvi de perspectives és que hi ha una necessitat cada vegada major al mercat de revestiments encara més estables i millors”, afirma Salminen.

Recolzat per la inversió, Walki està preparat per satisfer les necessitats dels seus clients amb més rapidesa que mai. L'últim en les millores de les instal·lacions li permetrà produir revestiments moderns i estables, i així evitar buits o acumulació de vernissos, o superfícies irregulars que puguin ser la causa de corrosió.

A més, els fabricants de materials de construcció i aïllaments poden reforçar i donar major difusió a la seva marca amb revestiments que portin els logotips de la marca i els noms dels productes impresos directament sobre el material de revestiment dels seus productes finals.

Walki és una empresa respectuosa amb el medi ambient i utilitza en la impressió únicament negres basades en aigua. “La nostra nova tecnologia d'impressió és un clar actiu per a molts dels nostres clients, que desitgen reforçar la seva imatge de marca de forma econòmica i ecològicament sostenible, afirma Estafa Saahko”, director de la fàbrica de Walki.

La línia de producció de Walki també disposa d'un sistema de control de tensió del material, que ofereix una major eficàcia de producció a més d'una qualitat superior i més estable. També significa que l'empresa genera molts menys deixalles durant el procés de fabricació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis