Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Málaga acoge las soluciones más innovadoras del sector para la rehabilitación energética

Màlaga acull les solucions més innovadores del sector per a la rehabilitació energètica

16/11/2012

16 de novembre de 2012

Els dies 7, 8 i 9 de novembre es va celebrar a Màlaga el Tercer Saló de l'Eficiència Energètica i Sostenibilitat sota el nom de Greencities & Sostenibilitat i amb el patrocini de l'Ajuntament de Màlaga. El Palau de Fires i Congressos de Màlaga va ser el lloc triat per albergar l'Aula Greencities durant els tres dies que va durar la fira.

Entre els visitants que van acudir es trobaven associacions, empreses, professionals de la construcció, rectors d'universitats i especialistes en eficiència energètica i sostenibilitat, que van participar en els debats i ponències que es van celebrar durant aquestes jornades tècniques. Les xerrades van abordar temes com la rehabilitació energètica, certificacions, projectes d'edificació sostenible i novetats del sector.

José A. Muñoz, responsable de Desenvolupament Comercial de Knauf Insulation, va realitzar una ponència el dijous 8 de novembre per explicar les solucions constructives per a la rehabilitació energètica amb Llana Mineral com a solució d'aïllament.

A més, durant la ponència es va presentar a Aislasinobra, un dels instal·ladors autoritzats de Knauf Insulation a Andalusia, que va explicar la seva experiència amb l'innovador sistema Supafil, Llana Mineral Insuflada que permet rehabilitar energèticament l'edifici sense fer obra.

Ponència de Knauf Insulation en Greencities & Sostenibilitat
Ponència de Knauf Insulation en Greencities & Sostenibilitat.
Els assistents a la ponència van poder conèixer l'experiència d'un instal·lador com Aislasinobra, que posseeix una llarga experiència en el sector i que ja ha instal·lat Supafil en edificis de Màlaga, Granada, Còrdova i Sevilla, aconseguint una notable millora dels resultats.

Roberto Amores, gerent de l'empresa instal·ladora Aislasinobra, va explicar els beneficis que aporta Supafil enfront d'altres sistemes d'aïllament en rehabilitació. Entre ells, va destacar la seva ràpida i senzilla instal·lació, ja que s'intervé per l'exterior, de manera que no molesta als inquilins.

El tècnic de Knauf Insulation i l'empresa d'instal·lació van remarcar que, per la seva naturalesa, la Llana Mineral Supafil 034 conserva les mateixes prestacions de manera constant durant tota la vida útil de l'edifici, per la qual cosa resulta un material rendible, molt durador i reciclable.

Igualment, van explicar que gràcies a la seva baixa conductivitat tèrmica (λd 0,034 W/m.K) s'aconsegueix major resistència tèrmica que amb la resta d'aïllants i per tant, aporta un significatiu estalvi energètic. A més, Supafil compta amb el segell Eurofins Gold per les seves baixes emissions i compleix amb els requisits més exigents de la normativa sobre Qualitat d'Aire Interior.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefavePiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis