Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Endesa y Ascer renuevan su acuerdo para el suministro de electricidad en el sector cerámico

Endesa i Ascer renoven el seu acord per al subministrament d'electricitat en el sector ceràmic

08/11/2012

8 de novembre de 2012

L'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics, Ascer, i Endesa han signat la renovació del seu acord marc que estableix unes noves condicions econòmiques i de serveis per al subministrament d'energia elèctrica a les empreses associades a Ascer.

L'acord, que també empara a les empreses associades en Anffecc (Associació Nacional de Fabricants de Fregides, Esmalts i Colors Ceràmics) i Asebec (Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària Ceràmica), ha estat signat pel president d'Ascer, Joaquín Pinyó; i el director de grans clients d'Endesa Energia, Jorge Breda. En total els potencials beneficiaris són més de 200 empreses distribuïdes per tota Espanya amb un consum anual de més d'1.000 GWh.

L'acord té vigència fins al 31 de desembre de 2013, continuant així el signat al novembre de 2006 i que durant aquests sis últims anys ha permès que la major part d'associats d'Ascer gaudissin d'uns preus d'electricitat competitius i estables.

A més l'acord manté les dues alternatives de contractació que oferia el conveni anterior; una de preu fix i una altra de preu variable indexat al mercat el que permetrà a les empreses que s'adhereixin a ell seguir traslladant als seus costos de producció la competitivitat de la qual han gaudit fins al present.

Jorge Breda (Endesa) i Joaquín Pinyó (Ascer), durant la signatura de l'acord
Jorge Breda (Endesa) i Joaquín Pinyó (Ascer), durant la signatura de l'acord.
D'altra banda, Endesa i Ascer han desenvolupat línies de treball que estan permetent als associats d'aquesta disposar d'eines per reforçar la seva eficiència energètica i estalviar en consum d'energia. Des de 2007 Endesa ha realitzat més de trenta auditories energètiques a membres d'Ascer, servei que es torna a oferir a tots els associats coincidint amb la convocatòria d'ajudes de l'Agència Valenciana de l'Energia.

Fruit d'aquesta labor d'auditoria energètica han sorgit interessants iniciatives de R+D+I que s'estan materialitzant en el desenvolupament per part d'Endesa de projectes de recuperació de calor per a empreses del sector i que suposen estalvis en el consum d'energia global de l'entorn del 20%.

Altres serveis desenvolupats per Endesa i Ascer en aquesta línia de suport als seus associats són la compravenda de drets d'emissió de CO2, la gestió integral de la mesura, la gestió d'ajudes públiques per a projectes d'inversió o les termografies infraroges de les instal·lacions energètiques.

Ascer representa a més del 98% de la producció ceràmica espanyola. El sector de la ceràmica a Espanya, que és el segon productor europeu i el tercer exportador a nivell mundial, dóna ocupació directa a 15.500 treballadors i genera més de 7.000 ocupacions indirectes.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis