Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lizabar refuerza su liderazgo en soportes regulables para pavimentos flotantes con la compra de Rased

Lizabar reforça el seu lideratge en suports regulables per a paviments flotants amb la compra de Rased

19/10/2012

19 d'octubre de 2012

Lizabar Plastic, S.L. empresa barcelonina especialitzada des de fa més de 25 anys en la fabricació de suports regulables per a paviments flotants, ha adquirit, mitjançant subhasta pública, els actius de la companyia Rased, S. a., la qual havia entrat en procés concursal fa uns mesos.

Amb aquesta operació, que ha inclòs la compra de la marca Rased i dels seus motlles, Lizabar Plastic es converteix en l'únic fabricador espanyol de suports regulables per a paviments flotants, també anomenats ‘PLOTS’ i coneguts per molts arquitectes com “la cinquena façana d'un edifici” per les seves avantatjades característiques en aïllament acústic i tèrmic.

Imagen
“L'adquisició dels actius de Rased ens permet reforçar el nostre lideratge al mercat dels suports regulables per a paviments flotants, convertint-nos en l'únic fabricant que desenvolupa aquest producte a Espanya”, assenyala Jorge Lizarriturri, gerent de Lizabar Plastic.

Els productes de Lizabar, protegits per les seves respectives patents i reconeguts al mercat nacional i internacional com a materials competitius i d'alta qualitat, són emprats per constructores de tot tipus i grandària, instal·ladors i particulars per al muntatge d'una àmplia varietat de paviments flotants: terrasses accessibles, falsos sòls transitables, cobertes per als vianants, terrats, rehabilitacions, etc.

Imagen
Malgrat les dificultats que travessa el sector de la construcció al nostre país, Lizabar Plastics torna a demostrar amb aquesta operació, que aposta fort per aquest mercat, aportant als seus clients productes fiables, assegurances i de qualitat contrastada.
L'ús del paviment tècnic elevat permet múltiples avantatges:

• Obtenció de superfícies de enllosat pla, sobre sòls d'obra de paleta amb pendent; corregeixen desnivells del sòl basi 0 a 3% d'inclinació mitjançant les diferents conicidades incloses en els suports / suportis. Els pendents superiors al 3% s'han de compensar amb morter.

Gran aïllament per la gran cambra d'aire amb ventilació constant.

Permet albergar en el seu interior el cablejat o canonades de diferents instal·lacions: elèctriques, informàtiques, telecomunicacions, aire condicionat, sanitàries, ...

• Gran facilitat en localització d'avaries i òptim manteniment del possible cablejat instal·lat, ja que amb solament aixecar les lloses s'accedeix a la zona desitjada.

No cal emplenar les juntes de l'enllosat, ja que aquestes fan de drenatge, permetent tenir sempre la superfície lliure d'aigua, que es filtra a través de les escletxes de 4 mm existents entre lloses (escletxes facilitades per les aletes superiors dels suports).

Rapidesa de muntatge, ja que les lloses i els suports es col·loquen conjuntament obtenint resultats de 6 m2/h/home.

foto

Empreses o entitats relacionades

Lizabar Plastics, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis