Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de una veintena de empresas participan en las jornadas de exportación de Aema

Més d'una vintena d'empreses participen en les jornades d'exportació d'Aema

19/10/2012

19 d'octubre de 2012

La Associació d'Empresaris del Marbre d'Andalusia ha organitzat unes jornades d'exportació per als seus associats. Per a la realització de les mateixes, un tècnic d'Extenda s'ha desplaçat fins a Macael per poder explicar les eines de les quals disposa la Conselleria d'Economia, Innovació, Ciència i Ocupació, a través d'Extenda-Agència Andalusa de Promoció Exterior, per recolzar a les empreses en la seva internacionalització i d'aquesta manera facilitar l'accés als mercats exteriors.

Així mateix s'ha comptat amb la col·laboració de l'Agència Idea, on aquelles empreses que així ho han sol·licitat, han mantingut reunions individuals amb un altre tècnic d'aquesta agència.

Fa dues setmanes, el president d'Aema, Antonio Martínez i alguns membres de la Comissió de Comerç i Internacionalització es van reunir amb Extenda per fer-li arribar els plantejaments i propostes que des de la comissió s'han elaborat per potenciar la internacionalització de les empreses del sector.

Jornades d'exportació organitzades per Aema
Jornades d'exportació organitzades per Aema.
En aquesta reunió es va aprofitar per demanar la celebració d'unes jornades sobre comerç internacional per als associats. La resposta per part d'Extenda ha estat positiva i d'acceptació i s'ha aconseguit celebrar aquestes jornades tan importants per a aquestes empreses.

Les jornades s'han centrat en tres parts. Una primera dirigida a empreses que es volen iniciar en l'exportació o es troben en procés, on se'ls ha explicat el Programa d'Assessorament i Diagnòstic, així com la resta de programes d'iniciació i el treball que realitza Extenda en aquest sentit.

Una segona jornada dirigida a empreses amb experiència en l'exportació, en la qual s'han explicat els programes d'Extenda dels quals poden beneficiar-se aquest tipus d'empreses, a més de resoldre aquells dubtes que se li han pogut plantejar a l'empresa exportadora.

La tercera part d'aquesta jornada pràctica ha consistit en la realització d'entrevistes individuals per a aquelles empreses sòcies que així ho han demandat. Així mateix, s'ha ofert la possibilitat de mantenir una reunió individual paral·lela amb Agència Idea per comentar amb ells possibles projectes que tinguin en ment desenvolupar les empreses.

Més d'una vintena d'empresa han participat en aquestes jornades, organitzades des d'aquesta associació per als seus associats, i que segons el parer del president d'Aema, Antonio Martínez “el balanç és positiu, ja que les empreses han mostrat interès per participar, així com algunes ja han confirmat que van a realitzar el diagnostico inicial plantejat per Extenda per poder introduir-se als mercats internacionals, que a dia d'avui és fonamental per a la subsistència de l'empresa”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis