Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf apoya las viviendas eficientes, sostenibles y confortables

Knauf recolza els habitatges eficients, sostenibles i confortables

18/10/2012

18 d'octubre de 2012

La fase final del concurs universitari internacional d'arquitectura i enginyeria Solar Decathlon Europe 2012 es va desenvolupar durant el mes de setembre en la Porta de l'Ángel, Casa de Camp, de Madrid. La capital ha estat l'escenari d'aquesta segona edició europea en el qual divuit prototips d'habitatges solars han competit i han estat avaluades al llarg de deu diferents proves, puntuades cadascuna d'elles amb diverses subpruebas i diferents criteris de quantificació com la realització de tasques, mesuraments in situ i valoració d'un jurat d'experts.

En aquesta innovadora edició s'ha pogut visualitzar el funcionament d'una xarxa intel·ligent gràcies a la qual l'energia ha estat compartida per tots els habitatges de la Vila Solar, incorporant a més una electrolinera o punt de recarrega de vehicles elèctrics que rebia part de l'energia sobrant de les cases.

Un dels equips espanyols participants ha estat l'Andalusia Team i el seu prototip ‘Pati 2.12’, element principal entorn del com s'aporten els mòduls de la resta d'espais, que ha estat patrocinat per Knauf.

Prototip ‘Pati 2.12’
Prototip ‘Pati 2.12’.
Els sistemes innovadors de Knauf permeten al proyectista conjugar eficiència en l'edificació amb el desenvolupament de processos industrials àmpliament definits, millorats i assajats. Els seus dissenys de productes i sistemes ofereixen múltiples possibilitats recolzades per la innovació, sostenibilitat i l'acceptació d'un mercat cada dia més sensibilitzat amb el medi ambient.

Precisament l'arquitectura, enginyeria i construcció, eficiència energètica, condició de benestar, industrialització, balanç d'energia elèctrica, funcionament de l'habitatge, innovació, sostenibilitat, comunicació i sensibilització social, són les deu proves a les quals s'han sotmès les dinou universitats, de dotze països, participants en el certamen. Característiques necessàries per al disseny d'habitatges eficients energèticament amb baix impacte tant en residus com en el consum de recursos naturals.

El guanyador ha estat la proposta denominada ‘Canopea’ amb un total de 908 punts. El prototip innovador patrocinat per Knauf ha aconseguit la segona posició del rànquing global amb un còmput de 897 punts sobre un total de mil. El jurat ho ha triat com el model que millor transmet al públic els valors de la competició, imposant-se en la prova de Comunicació i sensibilització social.

Sensibilització que precisa del treball en equip, de la creativitat universitària i de l'obstinació d'indústries col·laboradores com Knauf la filosofia de les quals d'investigació s'orienta cap a una arquitectura de menor impacte ambiental i cost econòmic. Tot un repte si es mantenen el confort i la qualitat.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis