Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una nueva pintura adecuada para alérgicos y asmáticos
El Grup Zeltia presenta Xylazel Aire Sa

Una nova pintura adequada per a al·lèrgics i asmáticos

David Muñoz09/10/2012
El passat 8 d'octubre, Xylazel, empresa del sector químic del Grup Zeltia, va presentar a Madrid, Xylazel Aire Sa, la primera pintura espanyola avalada per la Societat Espanyola d'Alergología i Immunitat Clínica (Seaic), que garanteix que qualsevol persona que vagi a entrar en contacte amb aquest material no es va a veure exposada a substàncies que poden agreujar els símptomes de patologies com a al·lèrgies o asma.

Xylazel llança una nova línia de productes relacionats amb la salut, que té com a principal objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones. Xylazel Aire Sa és una pintura ecològica i a l'aigua que no emet, després de la seva aplicació, substàncies significativament sensibilizantes o que puguin causar irritació. Com assenyalava José Ramón Álvarez Sagristà, director de R+D, Qualitat i Control de Xylazel, “Xylazel Aire Sa s'alinea amb les activitats del Grup Zeltia enfocades a la salut i suposa una aposta definitiva per oferir productes cada vegada més segurs, saludables i respectuosos amb el medi ambient”.

D'izda a dcha: Dr...
D'izda a dcha: Dr. Fernando Mugarza, director de Comunicació del Grup Zeltia; José Ramón Álvarez Sagristà, director de R+D, Qualitat i Control de Xylazel; Dr. Joaquín Sastre, membre de la Junta Directiva de la Societat Espanyola d'Alergología i Immunologia Clínica (Seaic) i cap de Servei d'Al·lèrgia de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid; i René Pétit Martínez, director del Servei Tècnic i Desenvolupament de Xylazel.

Com una iniciativa pionera a Espanya, la pintura Xylazel Aire Sa compta amb l'aval de la Societat Espanyola d'Alergología i Immunitat Clínica (Seaic), el membre de la qual de la Junta Directiva i cap del servei d'Al·lèrgia de la Fundació Jiménez Díaz, el Dr. Joaquín Sastre, lloava les característiques del nou producte desenvolupat pel Grup Zeltia. “Aquest tipus d'iniciatives són excel·lents i posen de manifest el marcat caràcter social de la indústria i el seu compromís per millorar la qualitat de vida dels pacients i de la societat en el seu conjunt”, manifestava.

Al nostre país, segons s'assenyalava en la roda de premsa, existeixen actualment més de deu milions de persones amb algun tipus d'al·lèrgia i més de tres milions pateixen asma. La incidència d'aquestes patologies, a més, no para de créixer amb els anys, estant benvolgut que en 20 anys serà al·lèrgica la meitat de la població, en tot el rang d'edats. Per tot això, Xylazel s'ha proposat millorar la qualitat de vida d'aquestes persones amb la seva nova pintura Xylazel Aire Sa.

“Les persones que, com els asmáticos, presenten una hiperreactividad dels seus bronquis a determinades substàncies, també poden veure's afectades per l'ús de pintures i vernissos, que desprenen substàncies volàtils irritantes, sobretot durant el procés d'assecat”, explicava el doctor Joaquín Sastre.

En aquest sentit, a través d'un estudi realitzat en Tecnalia, s'ha comprovat que totes les emissions de Xylazel Aire Sa estan dins dels límits de seguretat i que, per tant, no comporten un risc com irritantes para pacients amb problemes respiratoris.

Envàs de pintura Xylazel Aire Sa
Envàs de pintura Xylazel Aire Sa.
A Espanya, existeixen actualment més de deu milions de persones amb algun tipus d'al·lèrgia i més de tres milions pateixen asma

Màximes garanties

En un país com Espanya on, malgrat la crisi, es consumeix prop d'un milió de tones de pintura, amb un dels majors consums per càpita d'Europa, Xylazel ha volgut fer un pas més en la garantia de qualitat dels seus nous productes al no solament voler complir amb la normativa vigent sinó també comptar amb l'aval de Seaic.

En l'àmbit més tècnic, José Ramón Álvarez destacava especialment tres característiques de Xylazel Aire Sa: “des del punt de vista líquid, no porta productes tòxics ni cancerígenos; al no portar dissolvents, les persones no es veuen exposades a aquest tipus de substàncies sensibilizantes una vegada que la pintura seca; i és un producte de gran qualitat que pot aguantar perfectament en exteriors”.

L'alt contingut en resines que té aquesta nova pintura li dota a més d'una alta resistència a l'abrasió, allarga la seva durabilitat i facilita la seva neteja. De moment, la nova línia Xylazel Aire Sa ha sortit al mercat en vuit colors i un blanc, combinables entre ells, i com manifestava José Ramón Álvarez, l'impacte inicial està sent molt positiu, aconseguint en aquests primers dies més de 130 punts de venda. La intenció de Xylazel és comercialitzar aquest producte en tendes especialitzades de pintura, en centres de bricolatge/decoració i al canal de ferreteria.

Àmbits d'aplicació

Les especials característiques de Xylazel Aire Sa fan que aquesta pintura no només sigui apta per a domicilis on habitin persones asmáticas o al·lèrgiques, sinó també per a llocs públics on en qualsevol moment poden accedir persones amb aquestes patologies (geriàtrics, guarderies, hospitals, etc.) i, en definitiva, per a qualsevol client que vulgui gaudir d'un ambient sa i net. Així ho confirmava René Petit Martínez, director del Servei Tècnic i Desenvolupament de Xylazel: “En un mercat cada vegada més exigent i preocupat per qüestions relacionades amb la salut, Xylazel Aire Sa constitueix una aposta de futur que ja en altres països del nord d'Europa ha tingut molt bon acolliment, no solament entre les persones que pateixen asma o algun tipus d'al·lèrgia, sinó també en aquells col·lectius de població especialment sensibilitzats amb el consum de productes nets”.

En els envasos de la pintura Xylazel Aire Sa es pot apreciar el segell de Seaic
En els envasos de la pintura Xylazel Aire Sa es pot apreciar el segell de Seaic.

En superar els requisits mediambientals de la UE, com la certificació A+, “pretenem facilitar als consumidors una alternativa saludable, al mateix temps que oferim una àmplia gamma de colors per satisfer els gustos més exigents i actuals en matèria de decoració”, concloïa René Petit Martínez.

Xylazel, S. a., companyia participada pel Grup Zeltia al 100%, està situada en Porriño (Pontevedra) i ha centrat la seva activitat en la fabricació i comercialització de pintures i vernissos, especialitzada en productes protectors i decoratius de la fusta i el metall dirigits als segments de bricolatge, professional i industrial. Està situada al capdavant del sector en la protecció de fusta i metall, sent l'empresa pionera i qui va desenvolupar la cultura de la protecció de la fusta a Espanya.

Empreses o entitats relacionades

Xylazel, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefavePiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis