Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arquin7 acogió la conferencia ‘Confort conectado y baños rituales’

Arquin7 va acollir la conferencia ‘Confort connectat i banys rituals’

08/10/2012

8 d'octubre de 2012

Organitzada per Dornbracht Espanya, i per segona vegada després de l'èxit de l'anterior ocasió a casa Decor Madrid, va tenir lloc en el FAD (Foment de les Arts i el Disseny) i dins de la Setmana d'Arquitectura de Barcelona Arquin7, la conferencia ‘Confort connectat i banys rituals’, a la qual van assistir un selecte grup de professionals.

Marcel Benedito, director de la revista Casa Viva, va fer una exposició sobre la història del bany i la seva evolució, donant a conèixer la seva pròpia visió sobre les tendències que podrem trobar en un futur dins del sector del bany. I va analitzar el bany actual més avançat des del punt de vista de l'estètica.

Participants en la conferencia ‘Confort connectat i banys rituals’
Participants en la conferencia ‘Confort connectat i banys rituals’.
Andrés Fatsini arquitecte i director de Revox Spain, va tractar, a través de la seva argumentació, la tecnologia aplicada a la decoració i a l'interiorisme, mostrant alguns dels més recents avanços al món de la domòtica, així com temes que s'estan investigant en l'actualitat i que presenten al bany com un dels puntales tècnics de la casa del futur, també des del punt de vista del confort i la salut.

Jordi Galiana, gerent de Dornbracht Espanya, va parlar d'avanços i canvis, sobretot conceptuals, que tenen conseqüències molt grans; i aquests canvis vénen daus per factors externs. Com “en el cas de Dornbracht, la qual cosa afecta al món del bany, és extrapolable a altres àrees de l'habitatge. És a dir, el bany concebut com un espai de neteja física al que s'afegeixen uns valors estètics, però la qüestió és que des d'aquesta imatge al que intentem transmetre avui dia, hi ha un món que bàsicament és conceptual. I els conceptes acaben derivant en productes i aplicacions”.

Els assistents van poder gaudir després de la conferència d'un còctel dins de l'espectacular edifici del Convent dels Angels.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis