Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Isover participa en la Jornada Técnica sobre Materiales Aislantes y Eficiencia Energética

Isover participa en la Jornada Tècnica sobre Materials Aïllants i Eficiència Energètica

01/10/2012

1 d'octubre de 2012

El proper 4 d'octubre, la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid, en col·laboració amb Isover, organitzarà la Jornada Tècnica sobre Materials Aïllants i Eficiència Energètica als Edificis. En aquesta Jornada Isover participarà amb la ponència tècnica titulada ‘Eficiència energètica en instal·lacions de climatització: contribució de les xarxes a la distribució d'aire’.

El consum energètic a causa del condicionament tèrmic dels edificis representa el 50% de l'energia consumida en el sector residencial, per això l'eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques és imprescindible per aconseguir els requisits europeus en estalvi energètic. Un bon disseny de les xarxes de conductes d'aire condicionat pot contribuir a aquesta eficiència energètica.

Tota la Gamma Climaver ha estat desenvolupada per donar resposta als més elevats requisits d'eficiència energètica en instal·lacions de climatització. En el cas particular del Climaver Apta, la seva conductivitat tèrmica λ de 0,032 W/(m • K) associada a un espessor de 40 mm ofereix una resistència tèrmica un 65% superior a la requerida per la reglamentació i la més alta del mercat per a aquest tipus de productes. Aquestes característiques permeten disminuir aproximadament un 30% les pèrdues energètiques per transferència de calor al llarg de la xarxa de conductes respecto al que demana el RITE.

Aquest nou producte, desenvolupat mitjançant l'aplicació de les últimes tecnologies disponibles, permet estalviar en condicions estàndards un 30% més d'energia que el requerit per la reglamentació vigent i els productes equivalents existents actualment al mercat: Climaver Apta és una oportunitat d'estalviar energia.

Ocorre el mateix amb la classe d'estanqueïtat de la xarxa: el RITE obliga a l'ús de conductes amb una classe d'estanqueïtat mínima B. No obstant això, si s'utilitzen conductes de classe D, les fugides d'aire a la xarxa disminueixen aconseguint un estalvi del 90% de les pèrdues energètiques degudes a la falta d'estanqueïtat.

Isover, impartirà aquesta ponència emmarcada dins d'aquestes jornades tècniques, en la qual els professionals del sector podran aprofundir en aspectes relacionats amb l'eficiència energètica de les instal·lacions de climatització, així com de les alternatives actuals per a la seva solució o mitigació des d'un punt de vista eminentment pràctic.

Els interessats a assistir a la Jornada ‘Eficiència energètica en instal·lacions de climatització: contribució de les xarxes a la distribució d'aire’ organitzades per Fenercom poden inscriure's gratuïtament a la pàgina web www.fenercom.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis