Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Greencities & Sostenibilidad, encuentro pionero en el sector de la eficiencia y la sostenibilidad
Presentació del Saló a Sevilla davant unes 60 empreses

Greencities & Sostenibilitat, trobada pionera en el sector de l'eficiència i la sostenibilitat

Redacció Interempresas19/07/2012
El Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) celebrarà del 7 al 9 de novembre Greencities & Sostenibilitat, 3er Saló de l'Eficiència Energètica i Sostenibilitat en Edificació i Espais Urbans, resultat de la incorporació del fòrum ‘TIC & Sostenibilitat’ –creat per Ametic- a ‘Greencities’ –organitzat pel recinte malagueny-, sent el seu objectiu principal constituir un fòrum professional que permeti conèixer solucions i tendències que ajudin a millorar la sostenibilitat energètica a les ciutats. D'aquesta manera, el certamen es complementa amb la visió de les TIC's i la seva aportació en innovació.
Presentació del Saló ‘Greencities & Sostenibilitat’, a Sevilla
Presentació del Saló ‘Greencities & Sostenibilitat’, a Sevilla.

L'esdeveniment ha estat presentat a Sevilla, a la seu de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia (CEA), amb la presència d'uns 60 empresaris i amb la participació del secretari general d'Innovació, Indústria i Energia de la Conselleria d'Economia, Innovació, Ciència i Ocupació de la Junta d'Andalusia, Juan María González Mejías; el secretari general de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia (CEA), Antonio Carrillo; el director de Divisió Andalusia Centro Endesa i president del comitè organitzador del saló, Alfredo Rodríguez; el president d'Eticom, Adolfo Borrero; i la directora general de Fycma, Yolanda d'Aguilar.

Carrillo ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a l'acte de presentació on ha augurat un gran èxit de l'esdeveniment, ressaltant que “és el saló capdavanter i de referència del sector”. Així, amb les aplicacions TIC's com a element comú, ‘Greencities & Sostenibilitat’ se centrarà en quatre temàtiques: edificació, energia, medi ambient i mobilitat, oferint un ampli programa de ponències, projectes emblemàtics i taules rodones de debat, segons ha explicat Yolanda d'Aguilar.

Per a això, el recinte malagueny reunirà en un mateix espai a gestors d'instal·lacions i edificis; arquitectes, aparelladors i enginyers; empreses promotores i constructores; empreses d'arquitectura, enginyeria i consultories; així com tècnics responsables de gestió energètica, urbanisme i/o medi ambient. Aquests aprofundiran en aspectes relacionats amb materials i sistemes eficients per a l'edificació, climatització, il·luminació eficient, rehabilitació, mobilitat sostenible, tecnologies aplicades, domòtica, urbanisme i arquitectura sostenible.

“Aquest fòrum posa en valor el lideratge d'Andalusia en eficiència”, ha apuntillado la responsable de Fycma. En aquest sentit, ha indicat que l'esdeveniment unirà a les zones ‘Zem2All’ i ‘Green i-Motion’ a les empreses i institucions participants en projectes de rellevància internacional relacionats amb mobilitat elèctrica; i albergarà l'àrea ‘Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI)’ on es podran conèixer els avanços de més de 20 ciutats.

Màlaga, referent en smart cities

Així, el president d'Eticom, Adolfo Borrero, ha posat l'accent que “Màlaga és el referent nacional de les smart cities”, matisant que ‘Greencities & Sosteniblidad’ “forma part del projecte major de les ciutats intel·ligents a Espanya”. A més, ha comentat que en aquest fòrum participaran les principals empreses del sector i comptarà amb el respatller de les administracions públiques.

D'altra banda, cal destacar que en aquest certamen estarà present la Divisió Smart Grids de la Direcció general d'Energia de la Unió Europea i que, de forma paral·lela, se celebraran les Jornades de l'Associació Nacional d'empreses Públiques de Medi ambient (Anepma) que reunirà al voltant de 200 participants i 30 empreses capdavanteres.

En relació a aquest aspecte, el president del comitè organitzador i responsable del projecte SmarCity Màlaga, Alfredo Rodríguez, ha assegurat que “la projecció mundial del projecte ha estat tot un èxit”. Per la seva banda, el secretari general d'Innovació, Indústria i Energia, Juan María González Mejías, ha afegit que, durant tres dies, “es veuran les múltiples bondats que aquest saló ofereix en matèria d'ocupació i medi ambient”, assegurant que “presenta oportunitats d'empleabilidad als sectors de la construcció, tecnologies i energètic”.

A més, ha comentat que Màlaga és una ciutat molt bé posicionada a nivell internacional en matèria energètica, “gràcies a la participació de grans empreses capdavanteres en aquest sector”.

Finalment, González Mejías ha puntualitzat que “l'eficiència en la gestió pública té molt a veure amb l'eficiència energètica”, postil·lant que “en 2050, 6.000 milions d'habitants viuran a les ciutats pel que han de ser més intel·ligents, eficients i sostenibles”.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis