Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrega de los Premios del Prontuario Sika para estudiantes de ingeniería de caminos
Per a aquesta XVIII edició es van atorgar un total de 9.300 de premis en metàl·lic

Lliurament dels Premis del Prontuario Sika per a estudiants d'enginyeria de camins

Redacció Interempresas29/06/2012

29 de juny de 2012

El 22 de juny, en la MTS de Camins de Madrid, es van lliurar els guardons corresponents a la XVIII edició dels Premis del Prontuario Sika destinats a alumnes de les Escoles Tècniques Superiors d'Enginyeria de Camins, Canales i Ports del país.

El jurat del concurs va decidir atorgar en aquesta edició 2011 – 2012 el Primer Premi al treball ‘Maracaná 2.0”, presentat per Diana Martínez Ubierna, de l'Escola Politècnica de Burgos.

Acte de lliurament dels XVIII Premis del Prontuario Sika
Acte de lliurament dels XVIII Premis del Prontuario Sika.

El Premi Sika destinat a alumnes dels dos últims cursos de les Escoles Tècniques Superiors d'Enginyers de Camins, Canales i Ports del país portava en aquesta XVIII edició el títol de ‘Reparació de l'Estadi de Maracaná’. Estava dotat amb un total de 9.300 euros en premis i es podia concursar a títol individual o formant equips de tres persones. L'objectiu en aquesta edició era presentar solucions de reparació i millora de l'històric Estadi Maracaná de Rio de Janeiro, que, amb motiu dels propers Campionats del Món de 2.014 i de les posteriors Olimpíades de Rio de Janeiro de 2.016, s'ha de modernitzar i remodelar. Un dels criteris principals del desafiament era aconseguir una construcció el més sostenible possible, especialment des del punt de vista mediambiental. Les dades del problema s'obtenien en el fullet del concurs i en el blog de la pàgina principal www.sika.es en el qual els participants podien consultar tots els detalls tècnics, informacions complementàries i documentació sobre el tema, i alhora, aclarir totes els seus possibles dubtes sobre el problema. Els concursants havien de presentar una memòria tècnica amb una extensió de 10 a 15 folis amb la descripció i funcionalitat de la solució adoptada i els sistemes i productes Sika aplicables a la seva execució.

Portada dels Premis Sika
Portada dels Premis Sika.

El jurat encarregat d'emetre el veredicte final, com en edicions anteriors, estava compost per professors d'aquestes MTS i per enginyers de camins integrants dels equips directius d'importants empreses constructores.

Sika, un any més, recolza amb aquests premis el treball dels futurs professionals

Concurs Mundial Sika per a estudiants

A la pàgina web experience.sika.com està disponible un concurs a nivell mundial per a estudiants amb la sostenibilitat com a tema principal. Contestant a una sèrie de senzilles preguntes el participant pot guanyar fantàstics viatges.

Aquesta Web Xou en anglès, és un projecte capdavanter per a l'empresa amb les respostes de Sika als grans desafiaments del present i el futur com el subministrament d'aigua, l'estalvi energètic i la protecció climàtica.

Moment del lliurament d'uns dels premis en la MTS de Camins de Madrid
Moment del lliurament d'uns dels premis en la MTS de Camins de Madrid.

En el futur de Sika els principis del desenvolupament sostenible jugaran un paper important. Aquests temes condicionaran els aspectes econòmics i el creixement proper de la nostra societat, per tant l'èxit com a empresa, també depèn de les solucions intel·ligents aportades pel que fa a aquestes grans qüestions.

Relació de guardonats en els XVIII Premis del Prontuario Sika

1er Premi (4.500 )

‘Maracaná 2.0’

Diana Martínez Ubierna, de l'Escola Politècnica de Burgos

Accésit (1.200 )

‘El Maracanazo’

Lara Fernández de Juana, de l'Escola Politècnica de Burgos

Accésit (1.200 )

‘Reparació de l'Estadi de Maracaná – Nou estadi per a nous temps’

Borja Cerezález Galván i Néstor Pérez Soler, de la Universitat Politècnica de València

Accésit (1.200 )

‘Maracaná: de vella glòria a nova promesa’

Ana Valle Uceta i Sonia García Vargas, de l'Escola Politècnica de Burgos

Accésit (1.200 )

‘Estadi de Maracaná: seu de la sostenibilitat i eficiència energètica’

Leticia Mes Gisbert, de la Universitat Politècnica de València

Empreses o entitats relacionades

Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis