Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispalyt organiza en Madrid una jornada sobre las ventajas de las paredes Silensis

Hispalyt organitza a Madrid una jornada sobre els avantatges de les parets Silensis

12/06/2012

12 de juny de 2012

Hispalyt, l'Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita, organitza la jornada tècnica que porta per títol ‘Noves publicacions sobre posada en obra de les parets de maó d'alt aïllament acústic Silensis’, que tindrà lloc el proper dia 19 de juny a les 16 hores a Madrid (seu d'Hispalyt, c/ Orense, Nº 10, 2ª planta, Of.13-14. 28020, Madrid).

La finalitat de la jornada és presentar els avantatges de les parets Silensis i el compliment folgat de les exigències del Codi Tècnic de l'Edificació (CTE), explicar els canvis normatius del DB HR del CTE, presentant les prestacions acústiques de les parets Silensis i les eines de disseny acústic desenvolupades per Hispalyt, explicar la posada en obra de les parets de maó Silensis, que introdueixen llana mineral com a absorbent acústic en la càmera i bandes elàstiques per interrompre el pont acústic estructural i presentar les noves publicacions sobre la posada en obra de les parets de maó Silensis desenvolupades aquest any 2012:

• Manual d'Execució de Fàbriques de Maó per revestir Silensis. Aquest manual exposa de forma clara i molt didàctica els procediments més habituals per a l'execució de fàbriques de maó per revestir, d'acord amb la bona pràctica, el Codi Tècnic de l'Edificació i altres normes, de manera que serveixi com a text de consulta i formació per als professionals implicats.

• Video d'Execució Silensis. En aquest video es contemplen els aspectes més importants de l'execució de les parets de maó d'alt aïllament acústic Silensis i els materials emprats en cadascuna de les seves solucions. Es tracta d'un video molt didàctic en el qual es recullen els detalls a tenir en compte per a una correcta posada en obra del Sistema Silensis.

• Fullets d'instal·lació Silensis: Posada en obra de les fàbriques de maó buit petit format, maó perforat i bloc ceràmic i Posada en obra de les fàbriques de maó buit gran format i panell prefabricat de ceràmica i guix. Es tracta de dos fullets resums dels apartats 3 i 4 del Manual d'execució de fàbriques de maó per revestir Silensis, que contenen detalls de la posada en obra dels diferents tipus de fàbriques segons el producte ceràmic empleat.

A més d'aquestes publicacions tècniques sobre Silensis, s'ha editat el DVD Silensis en el qual es troba recollida la documentació tècnica relativa a les parets de maó Silensis, incloses les noves publicacions Manual d'execució de fàbriques de maó per revestir Silensis i Video d'Execució Silensis, i que a més recopila tota la documentació tècnica sobre altres materials ceràmics (maons cara vista, teules, llambordes, etc.).

Es lliurarà a cada assistent el DVD Silensis i documentació tècnica de la jornada.

A través d'est enllaci, es pot accedir a l'apartat de la web de Silensis 'Agenda Jornades Tècniques', des d'on es pot descarregar el butlletí amb el programa i inscripció a la jornada, així com consultar el calendari de futures jornades Silensis.

La inscripció prèvia, totalment gratuïta, pot fer-se remetent el butlletí de la jornada emplenat a la següent adreça de correu electrònic: prensa@hispalyt.es

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis