Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BTicino presenta en España la gama Livinglight
La marca de Legrand realitza una gira per les principals ciutats per donar a conèixer aquesta gamma de productes

BTicino presenta a Espanya la gamma Livinglight

Ricard Arís07/04/2012

5 d'abril de 2012

BTicino i Legrand han decidit aquest any fer una presentació especial dels seus productes, centrant els seus esforços en una forma nova de donar a conèixer el producte. En aquesta ocasió, s'han escollit diferents galeries d'art en tot el territori perquè els clients de la marca puguin conèixer les últimes novetats que es poden trobar al mercat.

Francisco Muñoz, director de Màrqueting de Legrand Group Espanya, va atendre el passat mes de març a un grup de periodistes i va explicar que la nova sèrie Livinglight "respon a les necessitats actuals del públic professional i del consumidor final”. La gira que està realitzant Legrand per presentar els seus productes ha portat ja a la marca a ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao, La Corunya, València i Sevilla.

La gamma Livinglight de BTicino
La gamma Livinglight de BTicino.

Muñoz, acompanyat pel responsable de Màrqueting Operacional de Legrand Group Espanya, Francesco Zecchi, va explicar que Livinglight “part dels conceptes i els valors de l'any 86 de la Sèrie Living, en els quals es va innovar utilitzant marcs decoratius”. També va deixar clar que “en BTicino nostra obsessió ha estat sempre integrar totes les nostres sèries per crear un concepte decoratiu”.

“En 2012 – va explicar Muñoz – tocava tornar a donar un salt qualitatiu i per això presentem ‘Livinglight’. Seguim mantenint els conceptes. S'han estilitzat les formes, s'han revisat tots els colors i trobem una versió quadrada i una altra rodona”. Però parlant de “conceptes decoratius”, Muñoz va explicar que “ja estem evangelitzant a alguns decoradors i arquitectes perquè utilitzin el concepte que els presentem des de Legrand i BTicino”.

Francisco Muñoz, director de Màrqueting de Legrand Group Espanya
Francisco Muñoz, director de Màrqueting de Legrand Group Espanya.

BTicino a les xarxes socials

Francisco Muñoz va destacar el perfil social de la nova campanya: “Des de finals de febrer fins al mes d'abril anem a explicar la nostra nova proposta en espais culturals i selectes de sis ciutats espanyoles, on cada visitant podrà interactuar i compartir la seva opinió en temps real en Twitter i Facebook. Podrà realitzar una simulació informàtica de com quedaria la seva llar amb diferents variables decoratives i publicar-la instantaneamente en el nostre mur per accedir a un concurs”.

Sobre les xarxes socials, també va voler deixar clar que “li donem l'opció d'escriure un tweet que podrà veure immediatament en un televisió de gran format. Per tant, innovem en producte, i som creatius també en la forma de compartir les experiència d'usuari dels nostres clients”.

L'exposició compta amb una simulació informàtica i es poden compartir opinions a temps real en Twitter i Facebook

Francisco Muñoz va realitzar un recorregut històric des de les primeres sèries de BTicino fins a una de les última innovacions, l'ús dels sistemes de radiofreqüència (ZigBee), sense cables, per a les instal·lacions elèctriques en l'automatització de llums, persianes i per protegir la llar contra fugides de gas i aigua. Així com un control remot de l'habitatge de forma molt senzilla i intuïtiva a través del telefóno mòbil o la tableta (amb aplicació oficial en l'App Store: 'My Home BTicino Free').

Francisco Muñoz va explicar a un grup de periodistes les últimes novetats de BTicino
Francisco Muñoz va explicar a un grup de periodistes les últimes novetats de BTicino.

Livinglight, un salt qualitatiu

El director de Màrqueting de Legrand Group Espanya va sintetitzar les novetats de ‘Livingliht’: “Mantenim els conceptes quadrats en els interruptors, hi ha un redissenyo en les formes que s'han estilitzat d'acord amb les últimes tendències de decoració. També hem revisat tots els colors”.

Muñoz va voler recalcar que “el salt qualitatiu, 15 anys després, és ‘Livinglight Air’, una placa ultrafina, integrada completament en la paret. Respecte als mecanismes habituals en colors antracita, blanc i tech, hem innovat una estètica més contemporània, enriquida amb la versió axial. Oferim més de 40 acabats per a qualsevol públic, professional o consumidor final. També hem pensat en les necessitats dels clients d'un hotel, per exemple, amb connectors multimèdia útils per als dispositius mòbils”.

Els productes de Legrand destaquen per la seva integració en la decoració de la llar
Els productes de Legrand destaquen per la seva integració en la decoració de la llar.

Per la seva banda Francesco Zecchi, responsable de Màrqueting Operacional de Legrand Group Espanya, va insistir en els esdeveniments singulars i atractius que es van a celebrar en diferents ciutats espanyoles: “El concepte de 'Temporary Store' és molt nou i ho hem dissenyat tant per a la interactivitat del públic professional, arquitectes, decoradors d'interiors, com per al gran públic. Tots ells poden visitar un edifici de prestigi, amb totes les nostres novetats ordenades per àrees temàtiques (tenología i innovació, disseny, confort, estalvi i estil), podran veure el seu projecte virtual d'habitatge, i al seu torn compartir-ho a les seves xarxes socials. Entenc que estem oferint una oportunitat única per gaudir i interactuar amb la nova sèrie 'LivingLight' de BTicino”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis