Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Havells-Sylvania presenta un nuevo catálogo de soluciones para hostelería

Havells-Sylvania presenta un nou catàleg de solucions per a hostaleria

08/03/2012

8 de març de 2012

Havells-Sylvania ha preparat un nou catàleg d'aplicacions d'il·luminació dirigit exclusivament a la indústria hostelera. El catàleg 'Il·luminació per a Hostaleria' mostra la impressionant gamma de llums, lluminàries i accessoris dissenyats amb l'objectiu d'aportar solucions a tot el sector, des de petits hotels i restaurants fins als grans complexos turístics. El catàleg també proporciona una informació completa per als operadors interessats en la il·luminació LED i com es pot estalviar energia i reduir els costos de funcionament.
Imagen
“L'hostaleria és un sector clau per Havells-Sylvania”, afirma Eduardo Fuentes, director general comercial d'Havells-Sylvania Spain. “El sector està buscant com estalviar energia i ha identificat en la millora dels sistemes d'il·luminació una forma d'aconseguir-ho. El nostre nou catàleg no només mostra com aconseguir-ho, sinó que ofereix una gamma completa de productes idonis que inclouen les noves gammes LED, així com una àmplia assessoria, orientació i inspiració per als dissenyadors que busquen solucions d'il·luminació específiques per a hostaleria”.
El catàleg de 36 pàgines ofereix una visió completa dels productes adaptats per a hostaleria de les marques Concord, Lumiance i Sylvania, i explica les consideracions d'il·luminació que necessiten els diferents espais com a recepcions, restaurants, bars, zones d'oci i a l'aire lliure, alhora que proporciona detalls sobre els productes més adequats per a cada espai. A més, inclou la guia “Uplamping”, molt útil, amb un desglossament detallat de productes equivalents i l'estalvi potencial d'energia a través de la utilització dels productes LED d'Havells-Sylvania.

Empreses o entitats relacionades

Feilo Sylvania Spain, S.A.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis