Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf patrocina el Concurso Hábitat Sostenible
286 propostes presentades

Knauf patrocina el Concurs Hàbitat Sostenible

Redacció Interempresas24/02/2012

24 de febrer de 2012

Apostar per valors que van més enllà de la qualitat, com és la responsabilitat social o la cura de medi ambient, és un dels objectius principals de Knauf. L'empresa participa activament en totes aquelles iniciatives que comparteixin la seva obstinació a canviar la nostra forma d'habitar, construint habitatges adaptats a la realitat social. Mitjançant la constant inversió en R+D de noves tecnologies, respectuoses amb el medi ambient, Knauf desenvolupa sistemes que compleixin amb les mes exigents prestacions acústiques, tèrmiques i d'estalvi energètic. Amb la instal·lació de sistemes Aquapanel com a façana lleugera, avança cap a aquest objectiu.

El proper dia 5 de març, a les 17 h, tindrà lloc a la nova seu del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (c/ Hortaleza nº 63), el Fòrum Debat i el lliurament de Premis del Concurso Fòrum Habitat Sostenible, que està promogut per l'Empresa Municipal de l'Habitatge i Sòl (EMVS), organitzat pel Grup Habitat Futura, i compta amb el patrocinat d'Euronit, Knauf, Panell Omega Zeta i Ytong, així com la col·laboració del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid.

El Concurs Fòrum Habitat Sostenible suposa dur a terme una anàlisi de la major o menor adequació dels habitatges en sentit holista: des del confort i salut dels seus ocupants, passant per la màxima innovació, el respecte i equilibri mediambiental, l'eficiència energètica, i això sense oblidar la imprescindible viabilitat econòmica.

La intervenció objecto del concurs, denominada ‘La nostra Senyora dels Àngels 11’, se centra en la parcel·la 11.2 (d'1.608,28 m2) i contempla la construcció d'un edifici d'un mínim de 100 Habitatges de Protecció Pública (amb una superfície edificable de 7.516 m2) en l'ecobarrio situat a l'Àrea de Planejament Integrat 13.02 ‘Colònies Municipals de Sant Francisco Javier i La nostra Senyora dels Àngels’, en el districte Puente de Vallecas de Madrid.

Amb 286 propostes presentades el Concurs Fòrum Habitat Sostenible ha deixat palès l'interès i gran varietat d'idees que es generen entorn de la construcció d'un hàbitat més sostenible, innovador, econòmicament viable i destinat a cobrir una funció social més necessària que mai.

El Fòrum Debat comptarà amb la participació de Fermín Oslé (conseller delegat de l'EMVS), Celia Galera (directora de Grup Habitat Futura), José Antonio Graner (degà del COAM) així com els membres del Jurado: Fernando de Porras, Álvaro de Torres, Julián Franco, Pablo Olangua, Mercedes Jack, Miguel Ángel Prieto, Hugo Ávalos, Daniel Milà, Juan de la Venda, Ernesto Bella i Marina del Marbre.

Tots ells intercanviaran impressions i idees sobre el concurs i els projectes presentats i analitzats durant les sessions de deliberació del Jurado.

foto

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis