Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Incendios extinguidos en apenas unos segundos
Uponor ofereix un nou sistema de lampisteria amb prestacions de protecció contra incendis rendible i segur

Incendis extingits en amb prou feines uns segons

Redacció Interempresas07/02/2012

7 de febrer de 2012

Els experts en la legislació espanyola consideren que hi ha poca o cap consciència respecte a les mesures preventives de protecció contra incendis que ha de complir en un habitatge. Uponor presenta l'únic sistema de lampisteria del mercat que, a més, pot arribar a ser una “assegurança de vida”.

Un incendi triga menys de cinc minuts a cremar una llar de grandària mitjana. No obstant això, un sistema de ruixadors pot controlar i, en molts casos, extingir un incendi en tan sol uns segons. Uponor, referent en solucions per al transport de fluids en l'edificació i solucions de ‘Climatització Invisible’, ofereix un sistema rendible i segur de lampisteria, amb prestacions de protecció contra incendis, combinant productes i instal·lacions de primera qualitat i seguretat.

Els ruixadors contra incendis d'Uponor poden encastar-se en el sostre
Els ruixadors contra incendis d'Uponor poden encastar-se en el sostre.

La tendència a Espanya, a l'hora de comprar un habitatge és ser cada vegada més exigents en la qualitat dels acabats i les instal·lacions. El sistema de lampisteria amb prestacions de protecció contra incendis d'Uponor és una inversió que protegirà a les persones i a les seves llars front incendis, a més de suprimir els costos que pot suposar un incendi domèstic.

Es tracta d'una instal·lació que combina els serveis de subministrament d'aigua i protecció contra incendis i té com a valor afegit que és una ampliació del sistema de canonades de lampisteria, per la qual cosa es pot instal·lar de forma ràpida i a un preu molt assequible.

Aquest sistema contra incendis s'activa quan es desenvolupa una calor intensa i no quan hi ha fum, per la qual cosa les possibilitats que es produeixi un error de funcionament són d'una entre 16 milions. A més, aquests sistemes usen les mateixes canonades fiables PEX-al fet que s'utilitzen en les instal·lacions de lampisteria. Aquestes canonades requereixen menys connexions i també presenten una magnífica resistència a la corrosió, per la qual cosa és pràcticament hermètic.

El sistema amb prestacions de protecció d'Uponor compta amb les certificacions necessàries per a la seva correcta instal·lació i ha estat provat amb èxit en milers d'instal·lacions a Estats Units, Finlàndia, Suècia, Noruega i Dinamarca al llarg de més de 10 anys. Uponor ha obtingut un Document d'Idoneïtat Tècnica amb Nº 574/11 que constitueix, per definició, una apreciació tècnica favorable per part de l'Institut de Ciències de la Construcció Eduardo Torroja.

Els ruixadors contra incendis d'Uponor poden encastar-se en el sostre i cobrir-se amb una petita placa protectora que fa que siguin pràcticament invisibles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis