Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Actis, una empresa comprometida con la innovación
La companyia ha presentat recentment en Batimat el seu nou aïllant multicapas Triso-Super 12

Actis, una empresa compromesa amb la innovació

Redacció Interempresas18/01/2012

18 de gener de 2012

Actis és una pime francesa especialitzada en la concepció, fabricació i comercialització de solucions d'aïllament innovadores per a la construcció. Des de fa 30 anys, l'empresa està immersa en un procés d'inversió constant per oferir solucions d'aïllament cada vegada més eficaços en termes d'estalvi d'energia.

“El progrés és fer cada vegada més petit, més fi i més eficaç. Com a resultat d'aquesta estratègia llancem els nostres aïllants ultrafinos multi-reflectores”, assenyalen des de la companyia.

Efectivament, la seva primera innovació va ser concebre una gamma d'aïllants ultra fins multi-reflectores, permetent en obres de rehabilitació aïllar tancaments que fins a aquest moment no es podien aïllar per falta d'espai. Després Actis va llançar els primers assajos de mesurament de l'eficàcia tèrmica dels aïllants en condicions reals d'ús. Aquest enfocament original, que consisteix a confrontar les solucions d'aïllament a la realitat de la seva posada en obra, és avui perfectament coherent amb els objectius actuals de reducció del consum energètic als edificis.

Instal·lacions d'Actis
Instal·lacions d'Actis.

“El progrés també és proposar solucions que permeten millorar el comportament tèrmic dels tancaments ja aïllats amb un aïllant gruixut tradicional. Per això desenvolupem les làmines transpirables Boost’r i les barreres de vapor Hcontrol Reflex”, continuen assenyalant des d'Actis.

Els assajos en condicions reals d'ús van permetre a Actis posar en evidència el paper fonamental que juga l'estanqueïtat a l'aire per al manteniment de l'eficàcia tèrmica dels aïllants gruixuts tradicionals, molt sensibles a l'efecte del vent. Aquesta constatació li va portar a desenvolupar una gamma completa de làmines impermeables reflectoras tant transpirables (Boost’r) com a barreres de vapor (Hcontrol) para cobertes i murs que permeten millorar considerablement les prestacions tèrmiques dels tancaments aïllats amb un aïllant gruixut tradicional.

“El progrés és a més respectar cada vegada més el medi ambient per preservar el futur. D'aquí la nostra fibra de fusta Sylvactis”, conclouen des de l'empresa. En aquest sentit, Actis va comprendre que les solucions d'aïllament havien de ser cada vegada més respectuoses amb el medi ambient, no només sent més eficaços en la reducció i limitació de la demanda energètica durant la vida útil de l'edifici sinó també reduint al màxim els impactes mediambientals i sanitaris al llarg de tot el seu cicle de vida.

Actis, compromesa des de l'any 2003 en un procés de millora contínua, certificada d'acord amb les normes de Gestió de la Qualitat ISO 9001 i Mediambiental ISO 14001, va desenvolupar una gamma d'aïllants de fibra de fusta resultant d'un procés de ressò-concepció, per a un aïllament respectuós amb el medi ambient.

Ocupació dels productes Actis en edificació
Ocupació dels productes Actis en edificació.

Present en Batimat

Actis ha participat recentment en la fira Batimat celebrada a París. Amb un stand de més de 600 m2 Actis va presentar la totalitat de la seva gamma d'aïllants. A més, va aprofitar l'ocasió per presentar la seva principal novetat, el Triso-Super 12, el primer aïllant multicapas que obté un Certificat d'Idoneïtat Tècnica BIPS -0105 del laboratori anglès BM Trada Certification sobre la base d'un protocol d'assaig en condicions reals d'ús. Al juliol 2011, el referencial d'assajos BIP-001 ha estat acreditat per UKAS (United Kingdom Accreditation Service). Existeix actualment un reconeixement mutu entre UKAS, ENAC (www.enac.es/web/enac/mac_mla) i EA (Europeean Cooperation for Accreditation), la qual cosa sens dubte aporta una major credibilitat a la certificació, atorgada després de 5 anys d'auditoria per part d'un grup d'experts independents. El CTE, en l'article 2 de la part 1 punt 5.2.6, recull la validesa d'aquesta certificació voluntària.

Imagen

El Triso Super 12 està indicat per a l'aïllament de les cobertes, parets i sostres. En rehabilitació permet obtenir un alt nivell d'aïllament tèrmic i acústic sense perdre metres quadrats de superfície útil. En coberta per l'exterior permet realitzar en una sola operació l'aïllament i la impermeabilització de la coberta. A més, està classificat A+ (Norma ISO 16000) respecte a les emissions de COV (Compostos Orgànics Volàtils).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis