Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘Bricoladores’ por un día
Bauhaus ofereix assessoria experta per als projectes de reforma o decoració dels seus clients

‘Bricoladores’ per un dia

Esther Güell21/10/2011

21 d'octubre de 2011

Bauhaus va celebrar a mitjan octubre els primers Tallers Pràctics als quals van assistir una trentena de periodistes de Barcelona i la seva àrea metropolitana. En aquesta trobada per a premsa, en el qual va participar Interempresas, els periodistes van realitzar un taller de pintura en el qual experts de Bauhaus van mostrar trucs pràctics per crear efectes de color en les parets o restaurar i donar un nou aire a la fusta fent possible la reforma d'una habitació o un moble amb un acabat professional. Una oportunitat per sentir-se ‘bricolador’ per un dia.

Aquesta experiència és una mostra de l'assessoria experta de Bauhaus ofereix als seus client perquè puguin dur a terme els seus projectes, més enllà de comptar amb la més àmplia oferta de material per a la construcció, casa, taller o el jardí.

Parets amb textura

L'expert de pintura de Bauhaus, Miguel Carilla, va explicar que “la pintura Osaka està destinada a tots els públics, tant a professionals com a particulars. Els seus punts forts són la relació qualitat-preu, la seva fàcil aplicació i els seus acabats finals”.

Entre les gammes que Carilla va exposar es troben:

  • L'efecte microcemento, que imita aquest acabat, que aconsegueix un efecte molt real. Apte per a qualsevol superfície, menys banys i cuines, està preparat per a la seva fàcil aplicació, enfocat tant per a el profesional com el particular. Es tracta d'un producte a l'aigua, no tóxico, que se serveix en pots de 8 quilos en color neutre + el pigment, lo que estalvia espai al proveïdor, i s'aplica en dues mans, sobre lanco mat mitjançant una plana 100 inoxidable o, en defecte d'això, de plàstic.
Miguel Carilla mostrant com aplicar el ‘efecte microcemento’ d'Osaka
Miguel Carilla mostrant com aplicar el ‘efecte microcemento’ d'Osaka.
  • perlado, molt concorde a les noves tendències metal·litzades, pot aplicar-se mitjançant un guant o una brotxa i el seu preu és el més assequible de les gammes presentades. Disponible en envasos d'1 o 2,5 litres, és també un producte a l'aigua. És molt fàcil d'aplicar: n'hi ha prou amb una sola mà.
A l'esq., aplicant una mà de ‘efecte perlado’. A la dta., el ‘efecte granit’
A l'esq., aplicant una mà de ‘efecte perlado’. A la dta., el ‘efecte granit’.
  • granit, que destaca per ser 3 en 1 ja que no necessita preparació, ni realitzar cap capa de fons, sinó que amb una sola mà es cobreix qualsevol desperfecte i es realitza un acabat final sobre qualsevol superfície d'interior. Es lliura llest a l'ús i s'aplica amb corró de pèl curt, lentament perquè el producte cobreixi perfectament la superfície.
En finalitzar l'exposició alguns assistents van poder realitzar pràctiques en el Taller
En finalitzar l'exposició alguns assistents van poder realitzar pràctiques en el Taller.

Efectes en fusta

Posteriorment, l'expert en restauració de mobles, Pablo Álvarez, va mostrar diferents efectes de la gamma Libéron. Álvarez va explicar que aquesta pintura permet “recuperar mobles antics i donar un valor afegit a aquells mobles que es tenen a casa i que necessiten una renovació”. Entre les gammes mostrades es troben:

  • L'efecte vaig decapar, que pretén aportar efectes decoratius a la fusta, tant nova com per restaurar. Després d'escatar la superfície amb un raspall per marcar les vetes de la fusta, s'aplica el tint que es vulgui obtenir de color de fons. Posteriorment s'aplica una mà de cera blanca, en cercles, i, després d'uns minuts, es neteja l'excés de crema amb una cera natural.
  • L'acabat encerat, que dóna una aparença de mobles antics i té un resultat final molt natural
  • El Bloom Vernís Deco, que es basa en tons molt actuals i són molt respectuosos amb el medi ambient demostrat mitjançant certificats, com l'Ecolabel
  • Les ceres metal·litzades que consten de pintura a l'aigua, amb olor de coco i de fàcil aplicació.

“cal destacar que les pintures Libéron estableixen una relació d'un producte-un acabat i totes elles són respectuoses amb el medi ambient”, ha afegit Álvarez.

L'expert en restauració de mobles, Pablo Álvarez, va mostrar diferents efectes de la gamma Libéron per a fusta
L'expert en restauració de mobles, Pablo Álvarez, va mostrar diferents efectes de la gamma Libéron per a fusta.
Al marge de comptar amb la més àmplia oferta en material per a la casa, taller i jardí, Bauhaus realitza projectes de reforma personalitzats

Reformes en el bany

El segon Taller es va dedicar a l'actualització del bany, en el qual els especialistes de Bauhaus van oferir solucions pràctiques i decoratives per aïllar la dutxa o banyera, a més de triar i col·locar aixeteria ecològica per aconseguir un major estalvi d'aigua.

El responsable de muntatges de Bauhaus, Ángel Francisco Ens, va explicar als assistents les diferències que existeixen entre els diferents tipus d'aixeteria que existeixen, destacant especialment la termostática, “per ser la més eficient, estalviar més aigua que la monomano i ser més ecològica”. A més, va mostrar com ha de fer-se el muntatge d'un set de dutxa i d'una mampara de bany.

Cada tenda compta amb experts que ofereixen assessorament tant a professionals com a particulars per poder realitzar totes les millores desitjades

Els Tallers Pràctics han permès mostrar els serveis que el departament de projectes de cada tenda Bauhaus ofereix als seus clients, fent realitat la reforma amb la qual somien, sense que aquests hagin de preocupar-se de res i amb totes les garanties dels millors experts en decoració. I és que la signatura compta amb un ampli equip d'experts que assessoren als seus clients en tot moment si ells volen encarregar-se de l'obra o, si ho prefereixen, Bauhaus ho fa per ells. Sempre amb una mateixa filosofia: “fer una venda honrada, no vendre el producte més car sense que sigui necessari”.

El responsable de muntatges de Bauhaus, Ángel Francisco Ens...
El responsable de muntatges de Bauhaus, Ángel Francisco Ens, ha mostrat com abordar la reforma d'una aixeteria d'aquesta per un sistema termostático i com posar una mampara de bany. Un treball fàcil...per a mans expertes.
La companyia ha realitzat els primers Tallers Pràctics per donar a conèixer l'ampli ventall de serveis que ofereix a través del seu departament de projectes

Un referent per al professional i el particular

Bauhaus és una multinacional especialista a casa, taller i jardí present a Espanya des de 1990. Amb cinc centres a Espanya, aquest any va inaugurar les noves instal·lacions de Barcelona, que van visitar els periodistes assistents al Taller Pràctic. Situades també en el Passeig de la Zona Franca, aquest nou centre és més modern i lluminós, amb més espai per a decoració i zones de demostració que cobreixen els més de 10.000 metres quadrats repartits en tres plantes d'exposició, amb més de 120.000 referències de productes. Destacar que en Bauhaus compten amb marques pròpies en totes les seccions, a més de servei de cort al moment i un aparcament ampli, que s'agraeix a l'hora de carregar els materials.

Així mateix, la construcció altament eficient del nou centre li ha valgut convertir-se al primer edifici comercial de Barcelona a rebre la classificació energètica de Nivell B, gràcies al destacat estalvi energètic que representa.

Empreses o entitats relacionades

Bauhaus

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis