Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eficiencia energética y diseño, un binomio compatible en el nuevo polideportivo de Paddington
La làmina impermeable i transpirable DuPont Tyvek li proporciona un ‘sostre verd’ característic

Eficiència energètica i disseny, un binomi compatible en el nou poliesportiu de Paddington

Redacció Interempresas04/08/2011

4 d'agost de 2011

Little Venice és un impressionant poliesportiu d'1.435 metres quadrats en Paddington, a l'oest de Londres, encarregat per la Junta Municipal de Westminster per proporcionar a la comunitat les millors instal·lacions esportives i educatives. El seu disseny ha estat també concebut per aconseguir la major eficiència energètica possible, per la qual cosa l'especificació d'avançats materials i sistemes ha estat l'eix del projecte. Dissenyat per LCE Architects i desenvolupat en cooperació amb el ‘Comitè Fes-te Verd’ de la Junta Municipal, l'edifici també llueix amb orgull un ‘sostre verd’.

Tres làmines d'alt rendiment de DuPont Building Innovations exerceixen un paper important en el disseny, protegint l'atractiva i actual estructura, al mateix temps que ajuden a millorar el rendiment tèrmic de l'edifici. DuPont Tyvek UV Facade va ser desenvolupat utilitzant la mateixa tecnologia única que ha fet que DuPont Tyvek sigui una làmina transpirable pionera del mercat i aquesta solució innovadora permet major llibertat i confiança a l'hora de dissenyar façanes amb assemblatges oberts. El material ha estat utilitzat en els murs de protecció climàtica del poliesportiu, que se situa darrere de llepis de revestiment de Finnforest Thermowood, per protegir contra l'exposició a rajos UV.

D'altra banda, DuPont Tyvek també protegeix eficaçment enfront del vent, l'aigua, la condensació instersticial i infiltracions d'aire, alhora que permet la dispersió del vapor. També és fort i manejable i ofereix el suport i suport tècnic d'una companyia científica global. Aquesta làmina impermeable porta la marca CE de conformitat amb EN 13859-2 i diverses proves han demostrat que és capaç de suportar l'exposició a rajos UV per un període de temps considerable.

El material, instal·lat en els murs de protecció climàtica del poliesportiu...
El material, instal·lat en els murs de protecció climàtica del poliesportiu, se situa darrere de llepis de revestiment de Finnforest Thermowood per protegir davant els rajos UV. Fotos: Jake Fitzjones per DuPont Tyvek.

Segons Mark Hewitt de LCE Architects, DuPont Tyvek UV Façade va ser triat perquè “les preferències del disseny eren les d'un sistema de revestiment de fusta amb assemblatges oberts (per motius de ventilació del material, pantalla solar, gestió del material mitjà ambiental i per l'aparença) i per això es requeria una membrana transpirable amb capacitat per resistir els efectes nocius de la radiació de rajos UV. Es necessitava la garantia d'un rendiment a llarg termini que igualés o superés el rendiment del revestiment de Thermowood, que no requereix de cap tipus de manteniment, i la integritat estructural de la membrana assegura que sigui difícil de danyar durant la construcció”.

Així mateix, altres dos productes de la família DuPont Tyvek, també ofereixen la seva protecció en altres zones de l'estructura. DuPont Tyvek Supro està darrere de les parets exteriors que han segellat les laminas de metall Bailey Eaves Systems (en lloc de les zones de revestiment de fusta), mentre que DuPont Tyvek VCL SD2 s'ha instal·lat entre el marc aïllant d'acer inoxidable i el revestiment intern de certs murs exteriors.

Mark Hewitt afegeix, “DuPont Tyvek Supro va ser prescrita com a làmina transpirable després del suport d'acer secundari i els murs de protecció climàtica d'alumini perquè ofereix bona resistència a la humitat i a l'esquinçament tal com es requeria i a més té una alta permeabilitat al vapor per assegurar que les parets exteriors puguin respirar correctament, mentre que DuPont Tyvek VCL SD2 proporciona control de vapor addicional i actua com una important barrera per a les infiltracions d'aire”.

DuPont Tyvek també protegeix eficaçment enfront del vent, l'aigua, la condensació instersticial i infiltracions d'aire...
DuPont Tyvek també protegeix eficaçment enfront del vent, l'aigua, la condensació instersticial i infiltracions d'aire, alhora que permet la dispersió del vapor. Fotos: Jake Fitzjones per DuPont Tyvek.

Així doncs els usuaris del nou centre podran gaudir de set pistes de jocs, un saló de ball per a usos diversos, gimnàs, biblioteca i un còmode centre d'informàtica totalment equipat, mentre que els gerents podran controlar els costos d'energia d'aquestes instal·lacions altament rendibles.

Certificats

La família de membranes DuPontTyvek compta amb la prestigiosa Q-Msark de la Timber Frame Association del Regne Unit. També ha renovat el certificat BBA per a les membranes DuPont Tyvek venudes per a aplicacions en parets (BBA No 90/2548) i en Sostres (BBA No 08/4548).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis