Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los XII Premios BASF Construction Chemicals en Santander reconocen los mejores proyectos de la ingeniería sobre la variante de Santullán.

Els XII Premis BASF Construction Chemicals a Santander reconeixen els millors projectes de l'enginyeria sobre la variant de Santullán.

23/03/2011

23 març 2011

La dotzena edició dels Premis BASF Construction Chemicals s'ha celebrat al Saló d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat de Cantàbria (Santander), com a exemple de l'estreta col·laboració que manté aquesta institució amb el món empresarial en benefici dels estudiants.

D'entre els quinze treballs presentats, el jurat, format per professors i catedràtics de l'escola, ha escollit com a primer premi el titulat 'Nous aires per a Santullán' de Lucía Bedoya, Jesús López, Joan Marquès i Marcos Alonso. El projecte consisteix en un estudi per desviar del nucli d'aquesta localitat de Castro Urdiales el trànsit de camions que generen la pedrera i el polígon de Vallegón, per al que s'aconsella l'execució d'un túnel. Els mateixos alumnes han explicat el projecte en el mateix acte.

El segon premi, titulat 'Drecera per a camions, alleugeriment per a ciutadans', ha estat elaborat per Gonzalo Cabrillo, Eduardo Collado, Gemma Torres i Paula Pueyo. Completant el quadre dels guanyadors, el tercer premi ha correspost al treball titulat "Sota els teus peus", de Pelayo Argüelles, Arturo Basurto, Susana Caballero, i Alberto García. Els premiats han percebut una dotació en metàl·lic de 1.500, 1.000 i 500 euros, respectivament.

D'altra banda, s'ha atorgat la Menció Especial Sostenibilitat al projecte 'Variant de Santullán', dels estudiants Eduardo Lacalle, Pedro Lorente, Alan Romero i Sendoa Gómez, dotat amb 750 euros. A més, s'han lliurat cinc accèssits als altres treballs classificats.

Empreses o entitats relacionades

Master Builders Solutions España, S.L.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis