Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ideal Standard lanza una gama de lavabos para espacios públicos

Ideal Standard llança una gamma de lavabos per a espais públics

15/12/2010

15 desembre 2010

Ideal Standard , proveïdor de solucions innovadores en banys concebuts des del disseny, treballa intensament en la creació i realització de projectes tant per a entorns residencials com no residencials. Per a espais públics, com aeroports, estacions de tren, equipaments esportius, restaurants o universitats, la companyia presenta una sèrie de lavabos de disseny funcional i estètic, adaptables a tots els pressupostos. Ideal Standard potencia les zones de bany en aquest tipus d'equipament ja que suposa un reflex de la cura i atenció per als seus usuaris per part de la propietat. Amb aquest objectiu, la firma té diferents propostes que uneixen estil i disseny amb ergonomia i funcionalitat.
El model White, disseny de l'arquitecte David Chipperfield
El model White, disseny de l'arquitecte David Chipperfield.
Les sèries d'Ideal Standard més adequades per a aquests espais són, per exemple, la gamma White, que, dissenyat pel reconegut arquitecte David Chipperfield, es basa en la relació que mantenen entre si les línies geomètriques. És un lavabo taulell de 40 centímentros de diàmetre, sense sobreeixidor i acabat en blanc. Es poden diferenciar dues versions: una de forma arrodonida i l'altra rectangular.

Per la seva banda, Cherwell 42 és un lavabo baix taulell de 42 centímetres de diàmetre i 7 quilos de pes, amb acabat en blanc.

El model Ulysse compta amb dues mides: lavabo de 55x46 centímetres amb sobreeixidor, 14 quilos de pes i acabat en blanc, i amb dues opcions, que són semipedestal (inclou joc de fixacions) amb acabat en blanc, o suport per a lavabo, amb acabat en crom seu desguàs és de reixeta cromada i roman sempre obert, i lavabo de 60x47 amb sobreeixidor de 14 quilos, acabat en blanc, amb semipedestal i desguàs amb reixeta cromada que roman sempre obert.

Finalment, el model Troon és un lavabo d'encimera de 39 centímetres de diàmetre i 2 quilos de pes sense sobreeixidor. Acabat en acer inoxidable i amb una vàlvula opcional per mantenir sempre obert el desguàs acabat en crom.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis