Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El presidente de la Junta de Castilla y León inaugura el nuevo edificio de Bodegas Portia

El president de la Junta de Castella i Lleó inaugura el nou edifici de Cellers Portia

28/10/2010

28 octubre 2010

El president de la Junta de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, ha inaugurat les noves instal·lacions de Cellers Portia , a Gumiel de Izán (Burgos), pertanyents al Grup Faustino, i ubicades en plena Denominació d'Origen Ribera del Duero. La construcció d'aquesta nova celler ha suposat una inversió subvencionable de 10 milions d'euros dels que la Junta, a través de la Conselleria d'Agricultura i Ramaderia, ha aportat 1 milió d'euros.
Entre els valors que representen al Grup Faustino, i en concret a les noves Cellers Portia, destaca el caràcter fonamentalment familiar de l'empresa, l'orgull per la tradició, amb una clara aposta per la innovació, la vocació exportadora i el respecte per la natura i el medi ambient.
El projecte de construcció del nou edifici de Cellers Portia ha estat dut a terme per l'arquitecte anglès Norman Foster, que ha dissenyat un conjunt de gran bellesa estètica que es troba perfectament integrat en el seu entorn. Disposa de tres plantes i es divideix de forma interna en diverses zones, aprofitant el seu disseny en forma d'estrella de tres puntes, basat en els tres moments d'elaboració del vi: la fermentació en tines d'acer, l'envelliment en bótes de roure i la seva posterior criança en ampolles. Els materials usats per a la seva construcció, tenen relació amb aquells inherents al procés de producció del vi: formigó, acer i vidre. A més, l'edifici està revestit de rajoles en tons de terra, d'acer Corten, que millora encara més el sentit de l'harmonia del paisatge espectacular.
Amb poc temps al mercat, els vins de Cellers Portia ja han obtingut un gran reconeixement. Pertanyents a la Denominació d'Origen Ribera del Duero i elaborats a la bodega que actualment està situada a Aranda de Duero, Portia i Portia Prima, han aconseguit premis de prestigi internacional que confirmen el bon treball realitzat en la selecció de la terra i en la vinya .
Sector vitivinícola a Castella Lleó

Castella i Lleó amb més de 75.000 hectàrees de vinya, té una producció mitjana de 2 milions d'hectolitres de vi a l'any. El 86% de la superfície de vinya de la Comunitat es localitza en zones de figures de qualitat vitivinícola, sumant prop de 65.000 hectàrees. En concret, a Castella i Lleó estan reconegudes nou les denominacions d'origen: Arlanza, Arribes, Bierzo, Cigales, Ribera del Duero, Rueda, Terra de Lleó, Terra del Vi de Zamora i Toro, tres Vins de Qualitat: Valtiendas, Valls de Benavente i Serra de Salamanca, i un Vi de la Terra de Castella i Lleó.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis