Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Photonics Festival: Taiwán muestra al mundo su superioridad en tecnología fotónica
Vincent Siew, vicepresident del país asiàtic, inaugura l'esdeveniment encoratjant a les empreses taiwaneses a "seguir treballant dur"

Photonics Festival: Taiwan mostra al món la seva superioritat en tecnologia fotònica

Javier García, enviat especial a Taiwan10/06/2010

10 juny 2010

El Taipei 101, el segon gratacel més alt del món, va ser testimoni ahir de la inauguració oficial del Photonics Festival 2010 . El gegant asiàtic, de més de mig quilòmetre d'alçada, està situat a pocs metres del Taipei World Trade Center, seu de l'esdeveniment de referència en tecnologia fotònica del continent. El certamen mostrarà fins al pròxim 11 de juny a la capital taiwanesa les últimes novetats en energia solar, optoelectrònica, il luminació per LED i tecnologia òptica.
Photonics Festival 2010 es celebra a escassos metres del Taipei 101, el segon edifici més alt del món
Photonics Festival 2010 es celebra a escassos metres del Taipei 101, el segon edifici més alt del món.

El vicepresident de Taiwan, Vincent Siew, va ser l'encarregat ahir de donar el tret de sortida a una nova edició del Photonics Festival Taiwan 2010, un esdeveniment de caràcter professional que acull principalment a empreses asiàtiques expertes en fotònica.

Durant la seva intervenció, Siew va recalcar la importància d'iniciatives com aquesta, "que fan que Taiwan segueixi sent un referent mundial en tecnologia". També va encoratjar a les empreses participants en la fira a "seguir posant tot l'afany per aconseguir que el país tingui més presència en els mercats internacionals". "Hem d'unir els nostres esforços i treballar dur", ha subratllat. El vicepresident de Taiwan inaugurava així el saló, que compta amb un total de 400 expositors que mostren els seus productes i serveis als més de 40.000 professionals que l'organització espera que visitin aquest any l'esdeveniment.

Vincent Siew, vicepresident de Taiwan, en la inauguració de Photonics Festival i Display Taiwan 2010
Vincent Siew, vicepresident de Taiwan, en la inauguració de Photonics Festival i Display Taiwan 2010.

Referent asiàtic en fotònica

La fira, coordinada per l'associació Photonics Industry and Technology Development Association (DEMANI), és un dels referents asiàtics en la matèria i està dividida en quatre esdeveniments de caràcter professional. En primer lloc, l'International Optoelectronics Exposition (Opto Taiwan 2010), el certamen amb més tradició, que arriba aquest any la seva dinovena edició, presenta el més innovador en dispositius optoelectrònics i per a la indústria dels components. Així, la fira compta amb empreses dedicades a la fabricació de semiconductors compostos, dispositius optoelectrònics i de comunicació per fibra òptica, aplicacions làser, entrada / sortida òptica, dispositius d'emmagatzematge, recobriment al buit i equipament i instruments de precisió.

Taiwan és un dels més punters del món en tecnologia LED
Taiwan és un dels més punters del món en tecnologia LED.
La fira, referent asiàtic en tecnologia fotònica, acull quatre salons professionals en un: Opto Taiwan, LED Lighting Taiwan, Solar Taiwan, Optics Taiwan

Un altre gran esdeveniment emmarcat enguany en el Photonics Festival és la sisena edició de l'International LED Lighting Exposition (LED Lighting Taiwan 2010), una fira dedicada a la tecnologia LED, que mostra les últimes novetats del sector, tant en materials, com en tipus de fixacions i equips de processament, amb aplicacions en sectors com la il luminació per a automòbils o els senyals de trànsit, entre altres.

L'organització espera rebre aquest any la visita de 40.000 professionals
L'organització espera rebre aquest any la visita de 40.000 professionals.

El tercer esdeveniment de la fira és l'International Photovoltaic Exposition (Solar Taiwan 2010), que el 2010 arriba a la seva quarta edició. El saló reuneix les empreses més punteres d'aquesta indústria, que aprofiten per mostrar les seves últimes innovacions en productes i aplicacions solars, materials, sistemes i instal·lacions fotovoltaiques, així com cèl·lules solars i mòduls fotovoltaics.

Finalment, el Photonics Festival 2010 acull també la quarta edició de l'International Precision Optics Exposition (Optics Taiwan), amb el més destacat en lents, mòduls, materials, programes informàtics i productes de revestiment relacionats amb l'òptica.

Display Taiwan 2010: el millor en pantalles

Una de les grans novetats de Display Taiwan 2010 va ser la nova pantalla 3D de AUO, la més gran del mercat fins avui, amb 65 polzades...
Una de les grans novetats de Display Taiwan 2010 va ser la nova pantalla 3D de AUO, la més gran del mercat fins avui, amb 65 polzades.

Aquest any, a més, l'esdeveniment se celebra en paral·lel a la XII edició del Display Taiwan, fira amb més de 200 expositors que recull l'últim en pantalles. Aquesta edició compta amb destacades novetats com la nova pantalla 3D presentada per AUO, que, amb 65 polzades, és la més gran del mercat fins ara. Segons ha confirmat la companyia a Interempreses, aquest model estarà disponible al mercat a finals d'any. L'empresa també ha mostrat una pantalla capaç de reproduir imatges en 2D i 3D, i una altra per a la qual no fan falta ulleres especials. Altres mercats que han entrat amb força aquest any són les pantalles LED i l'E-Paper.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis