Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation, logra la norma Eurofins Gold con su Lana Mineral Natural

Knauf Insulation, aconsegueix la norma Eurofins Gold amb el seu Llana Mineral Natural

23/04/2010

23 abril 2010

Knauf Insulation s'ha convertit en la primera empresa del món en rebre el certificat Eurofins Indoor Air Comfort Gold gràcies als nous productes de Llana Mineral Natural de vidre, fabricats amb ressons Technology.

Aquest certificat ha estat concedit a Knauf Insulation pel compliment de tots els requisits definits per la norma Indoor Air Comfort Gold de Eurofins i qualifica la Llana Mineral Natural de vidre amb ecos Technology com un material extraordinari, segons les normatives de compostos orgànics volàtils (VOV - Volatile Organic Campounds), sobre la qualitat de l'aire en interiors. A més, és un reconeixement cap a la companyia per encapçalar el canvi cap a la sostenibilitat dels materials, segons va confirmar Roland Augustin, director de certificació de seguretat química a Eurofins.

Imagen

Knauf Insulation estableix rigorosos paràmetres per aconseguir un rendiment sostenible dels seus productes. Per aquest motiu, Tony Robson, CEO de Knauf Insulation, afirma que "pretenem aconseguir la certificació de Eurofins per tota la nostra gamma de productes de Llana Mineral Natural".

La tendència actual és obtenir una major eficiència energètica en els edificis. Per això, es treballa en la construcció d'edificacions que gaudeixen d'un alt grau d'estanquitat respecte a l'aire i que utilitzen una major quantitat d'aïllament. Aquest factor suposa un creixement de la demanda pel que fa a productes que compleixen els requisits normatius sobre la qualitat de l'aire en interiors, així com un augment del nombre de normatives que s'estableixen al voltant de les solucions d'aïllament de façana.

Amb el continu llançament de productes sostenibles per a l'aïllament, Knauf Insulation segueix la seva línia de cultura mediambiental i compromís avantguardista pel que fa a sostenibilitat constructiva. David Ducarme, director del Grup Tècnic de Knauf Insulation, s'ha mostrat molt orgullós pel reconeixement. "Estem molt satisfets de que la nostra Llana Mineral Natural amb ECOS Technology hagi estat premiada amb la Norma Indoor Air Comfort de Eurofins, perquè és el certificat més ampli i compleix amb tots els criteris existents a Europa respecte a la qualitat de l'aire en interiors". A més-ha afegit-, "el reconeixement de Eurofins premia els esforços de Knauf Insulation per proporcionar als seus clients productes innovadors que donen resposta a la creixent demanda de materials de construcció més sostenibles".

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis