Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BigMat Day 2010, punto de encuentro de los materiales de construcción

BigMat Day 2010, punt de trobada dels materials de construcció

08/04/2010

8 abril 2010

BigMat Dóna i, el certamen anual d'BigMat adreçat als seus socis i clients, celebrarà la seva segona edició els propers 28 i 29 d'abril a la ciutat alacantina de Benidorm. L'esdeveniment es durà a terme a l'Hotel Villaitana Wellness Golf and Business Resort durant dues jornades que reuniran als principals proveïdors, socis i clients del grup de Magatzems de Materials de Construcció, BigMat. A l'acte d'inauguració previst per al matí del dia 28 acudiran diferents autoritats i personalitats de la ciutat i de la regió.

Imagen

Per optimitzar el rendiment d'aquesta cita anual, el certamen dirigeix cadascuna de les seves jornades a un públic específic: el primer dia es dedicarà exclusivament als socis BigMat, que es reuniran en un entorn idoni per compartir impressions i objectius, mentre que la següent jornada es dirigirà només als seus clients, que tindran l'oportunitat de conèixer les novetats dels expositors de primera mà, participar en les demostracions de producte, assistir a conferències i consolidar les seves relacions comercials.

"Després de l'èxit aconseguit l'any passat amb la primera edició de BigMat Day, estem molt il·lusionats amb repetir i, si escau, millorar l'experiència. Gràcies a l'entusiasta col·laboració dels nostres socis i clients, BigMat Day es consolida com un punt de trobada pionera i líder en el sector, que s'ha convertit en la primera referència per als proveïdors de materials de construcció del nostre país "afirma Luis Pérez, President de BigMat.

Amb vista a la propera edició, està prevista l'assistència de prop de 150 expositors de BigMat, que comptaran amb un estand per a l'exposició dels seus productes. En els més de 6.000 m 2 del recinte estaran representades les companyies més destacades de totes les categories de materials de construcció: basts, ferreteria, maquinària i eines, sanitaris, paviments, revestiments, condicionament exterior, obra, cobertes i condicionament interior.

Així mateix, l'organització comptarà amb la presència de destacades figures de l'àmbit institucional, local i regional, a la inauguració de BigMat Day 2010 i al llarg dels dos dies de durada del certamen.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    16/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    14/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis