Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anmopyc viaja a Las Vegas y a Orlando en febrero

Anmopyc viatja a Las Vegas i Orlando al febrer

18/01/2010

18 gener 2010

Del 2 al 5 de febrer, l'Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària de Construcció, Obres Públiques i Mineria ( Anmopyc ) serà present a la fira WOC, una de les cites de referència a tot el món en el sector de la construcció, que es celebra anualment a la ciutat de Las Vegas (Estats Units).

El certamen atreu a fabricants d'equips relacionats amb el formigó de tot el món, així com a distribuïdors americans d'equips, eines, productes i serveis per a la construcció comercial, les indústries de formigó i obra.

Aquesta nova edició comptarà amb la presència de 1.600 expositors que ocuparan una superfície de més de 250.000 metres quadrats d'espai d'exposició interior i exterior.

Així mateix, l'associació comptarà amb un estand a la fira Ara, que tindrà lloc a Orlando entre el 7 i el 10 de febrer. L'esdeveniment reuneix 300 categories de productes de lloguer sota un mateix sostre, així com tot tipus de productes relacionats amb la construcció, carregadores compactes i polidores de formigó.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis