Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La casa de Wood Plastic Composite ya es posible
Nova solució per al sector de la construcció

La casa de Wood Plastic Composite ja és possible

Redacció PU04/12/2009

4 desembre 2009

Amb el kit modular per a la construcció de cases anomenat 'simply housing', l'empresa anglesa Tech Wood, situada a Kent, ofereix un producte totalment nou de Wood Plastic Composite. La fabricació dels perfils necessaris, amb un contingut en fibres d'entorn al 75%, la realització Tech Wood des de fa anys amb una extrusora construïda a la mesura per a aquesta aplicació del constructor de màquines de Viena, Cincinnati extrusió.

Des que el mercat de l'anomenat WPC (wood plastic composite) va arribar el 2003 a Europa per primera vegada un volum de producció de 25.000 tones anuals, presenta creixements continuats. En tot el 2008 ja es van produir més de 70.000 tones i també per als propers anys els experts han pronosticat un creixement anual d'aproximadament el 20%. Les possibilitats d'aplicació del WPC es troben sempre que es requereixi una alta rigidesa, resistència a les inclemències de l'entorn ia les meteorològiques, poc manteniment i la màxima durada. Tots aquests aspectes juguen un paper important en el sector de la construcció.

'Simply housing', el nou concepte innovador de TECHWOOD, en detall
'Simply housing', el nou concepte innovador de TECHWOOD, en detall.

Un motiu suficient perquè Tech Wood hagi desenvolupat un concepte d'edifici totalment nou: 'simply housing'. Es tracta d'un sistema modular per a la construcció senzilla i ràpida de cases completes de WPC. Les primeres cases, amb una superfície habitable de 85 metres quadrats i un preu d'entrada d'aproximadament 21.000 EUR s'estan muntant ara a Europa i Estats Units. Tech Wood part de formulacions ja provades, amb un contingut en fibres naturals d'aproximadament el 75%.

Tech Wood part de formulacions ja provades, amb un contingut en fibres naturals d'aproximadament el 75%

Mitjançant la utilització de fibres llargues es pot aconseguir una rigidesa d'entre 6.000 i 7.000 Mpa, major que amb altres WPC de la competència. Els perfils per a aplicacions exigents es reforcen amb un element de metall o amb fibres de vidre, per tal de mantenir controlat el comportament a la fluència i maximitzar el mòdul-E a 10.000-14.000 Mpa.

Com concessionari de llicències, Tech Wood ven la seva tecnologia als clients interessats exclusivament amb les extrusores contrarrotants i fetes a la mesura de Cincinnati. Des de 2002, aquest constructor de màquines i el concessionari de llicències per a la transformació de WPC treballen conjuntament en una col·laboració molt fructífera per a ambdues parts. Gràcies a la seva experiència en la transformació de WPC, Cincinnati va poder optimitzar adequadament la seva sèrie de màquines Fiberex.

L'extrusora FiberexA135 de doble desgasificació forma part de la sèrie d'extrusores per WPC
L'extrusora FiberexA135 de doble desgasificació forma part de la sèrie d'extrusores per WPC.

En l'actualitat són els cinc models d'extrusores 38, 58, 80, 92 i 135 per a capacitats de producció de fins a 1.000 kg / h. La unitat de processament i la geometria del cargol han estat dissenyats especialment per a la transformació de WPC i asseguren la fabricació de productes amb unes propietats òptimes. El concepte modular de dosificació i revestiment fan possible el processat de materials de partida preparats de diferents formes. Així, els conceptes optimitzats de la desgasificació per a formulacions amb contingut en fibres naturals de fins al 85% responen a les exigències especials d'aquest tipus de materials que es troba en ple 'boom'.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis