Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ¿Sabía que el porcelánico se puede doblar?

Dune Ceràmiques presenta a BigMat Day seu 'peça doblegada'

Sabia que el porcellànic es pot doblar?

Redacció Interempreses09/06/2009
L'empresa Dune Ceràmiques aprofitar la fira BigMat Day per presentar els últims avenços tecnològics en el món ceràmic, Titan. Es tracta d'un nou concepte en el porcellànic tècnic que ofereix grans possibilitats de decoració: la peça doblegada, que té com a objectiu recobrir de la mateixa manera amb el mateix producte ceràmic tant les zones planes com les corbes. Això s'aconsegueix sense canvis de color, donant coherència a tota la zona revestida amb material ceràmic.

Segons va informar l'empresa durant la presentació, és un producte exclusiu ja que són molt poques les firmes que l'ofereixen. Destaca també per la seva polivalència: la mateixa peça té múltiples usos, tant en interior com en exterior, en mur o en sòl: escales, escopidors, passamans, vores de piscina, fogons, columnes, etc.

Presentació de Titan durant BigMat Day
Presentació de Titan durant BigMat Day.

Propietats higièniques

No tenen juntes, de manera que compleixen amb les normatives que fa a higiene que es requereixen en la majoria de països per a instal·lacions d'ús públic i també són ideals per a zones dóna aigua, tant de zones públiques com domèstiques.

Les peces doblegades tenen una alta resistència mecànica i una baixa absorció d'aigua
Les peces doblegades tenen una alta resistència mecànica i una baixa absorció d'aigua.

Propietats tècniques

Gràcies a les excel lents propietats tècniques de les bases, les peces doblegades tenen una alta resistència mecànica i una baixa absorció d'aigua, per això es poden utilitzar en exteriors i en zones de gelada.

Exemple d'aplicació de la 'peça doblegada'
Exemple d'aplicació de la 'peça doblegada'.

Col·locació ràpida

Com que és una única peça és més fàcil de posar, seguint sempre les instruccions de col·locació.

Millor opció que el extrusionat

Segons l'empresa, és una millor opció que el extrusionat per preu, per estabilitat del calibre i per prestacions tècniques.

No tenen juntes de manera que presenten altes qualitats higièniques
No tenen juntes de manera que presenten altes qualitats higièniques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    16/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    14/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis